default-image

Νέα διάκριση για τις Χαλκιαδάκη-Μηλάκη

Σπορ
Νέα διάκριση για τις Χαλκιαδάκη-Μηλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ούτε οι ατυχίες δε σταματάνε τις Αδαμαντία Χαλκιαδάκη και Ηρώ Μηλάκη (πιλότος), οι οποίες απέδειξαν και στο Βέλγιο την κλάση τους. Οι δύο Ηρακλειώτισσες ποδηλάτισσες κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο γύρο Βελγίου ξεπερνώντας σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας ποδηλασίας ΑμεΑ, παρά τις ατυχίες που είχαν.

Στον αγώνα αντοχής 86 χιλιομέτρων, οι αθλήτριες του «Τάλως», παρά το σπάσιμο του πίσω τροχού στα πρώτα δέκα χιλιόμετρα, επανήλθαν με υπερπροσπαθεια στο γκρουπ και μάλιστα κέρδισαν το δεύτερο ενδιάμεσο σπριντ.

Στον τερματισμό και αυτή τη φορά ήταν πολύ δυνατές και κατέκτησαν την 3η θέση ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Και την τελευταία ημέρα τα δύο κορίτσια στάθηκαν άτυχα καθώς στον αγώνα των 76 χιλιομέτρων, ενώ τερμάτισαν δεύτερες στο πρώτο ενδιάμεσο σπριντ και 4ες στο δεύτερο, στο τελικό σπριντ έσπασε και πάλι η αλυσίδα του ποδηλάτου με αποτέλεσμα να τερματίσουν σπρώχνοντάς το. Παρόλα αυτά πήραν την 4η θέση στη γενική κατάταξη.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο ΕΤΑΠ της Παρασκευής είχαν καταλάβει την 5η θέση.

Το σωματείο τους και τα κορίτσια ευχαριστούν την Aegean Airlines για τη χορηγία των εισιτηρίων, το Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου για την κάλυψη μέρους των εξόδων της αποστολής και φυσικά την Oakley για τα γυαλιά ηλίου των αθλητριών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News