default-image

Τα δίνει όλα για Ντε Χέα η Ρεάλ

Ποδόσφαιρο
Τα δίνει όλα για Ντε Χέα η Ρεάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Νταβίντ Ντε Χέα τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, έκανε πρόταση ύψους μόλις 20 εκατ. ευρώ για τον Ισπανό τερματοφύλακα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αξιώνει τον 24χρονο στα 50 εκατομμύρια, παίρνοντας ως δεδομένο και το νεαρό της ηλικίας του, αλλά και την εκπληκτική σεζόν που πραγματοποίησε, ωστόσο, με μόλις ένα χρόνο συμβόλαιο να του απομένει, πολύ δύσκολα θα βρει ομάδα που να δώσει τόσα χρήματα.

Παράλληλα, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θέλουν να χάσουν τον παίκτη τους ελεύθερο του χρόνου, και με τη Ρεάλ να πιέζει, λογικά θα ενδώσουν σε μία αρκετά χαμηλότερη πρόταση απ' ότι περίμεναν.

Η «βασίλισσα» πάντως δε θέλει να χαλάσει τις καλές σχέσεις που έχουν οι δύο διοικήσεις, και αν η αρχική της πρόταση απορριφθεί, πράγμα πολύ πιθανό, θα αυξήσει την προσφορά της στα 30 εκατ., ποσό πάντως που θα είναι και το «ταβάνι» της για την περίπτωση του Ισπανού τερματοφύλακα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Νταβίντ Ντε Χέα το καλοκαίρι του 2011 από την Ατλέτικο δαπανώντας 25 εκατ. ευρώ και μοιάζει απίθανο να συμφωνήσει να τον παραχωρήσει με λιγότερα χρήματα απ' ότι ξόδεψε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News