Ειδήσεις

Ηλικιωμένη έζησε τον εφιάλτη μέσα στο σπίτι της (video)

Ζωντανός εφιάλτης μέρα μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν μία 88χρονη γυναίκα βρέθηκε αντιμέτωπη με αδίστακτο κλέφτη που μπήκε στο σπίτι της με στόχο το κομπόδεμά της, όμως δεν βρήκε χρήματα και την άρπαξε από το λαιμό.

Η κόρη της που κατέβηκε τυχαία στο ισόγειο διαμέρισμα υπέστη σοκ, βλέποντας το δράστη να επιχειρεί να στραγγαλίσει τη μητέρα της. Οι κραυγές της σήκωσαν στο πόδι τη γειτονιά και έτρεψαν σε φυγή τον κλέφτη, λίγο πριν το απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα στο κέντρο του Ηρακλείου εξελιχθεί σε τραγωδία.   

Ο κλέφτης είχε δει ανοιχτή την πόρτα του διαμερίσματος που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου. Δίπλα ακριβώς βρίσκεται το κατάστημα που διατηρεί ο γιος της 88χρονης. Παρ' όλα αυτά, περνώντας κυριολεκτικά πίσω από την πλάτη του, μπήκε μέσα και πήγε κατευθείαν στην ντουλάπα του σπιτιού. Η κ. Μαρία Παπαδοδημητράκη στη θέα του άγνωστου νεαρού πάγωσε και παρέμεινε άφωνη στην καρέκλα που καθόταν, όση ώρα έψαχνε στην ντουλάπα

Μόλις διαπίστωσε πως δεν υπήρχαν χρήματα, όρμησε στην 88χρονη και τη άρπαξε από το λαιμό, όπως η ίδια περιγράφει. Ακολούθησαν σκηνές αλλοφροσύνης, με την κόρη της ηλικιωμένης να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια και το γιο της κ. Μιχάλη Παπαδοδημητράκη να κυνηγά στο δρόμο το δράστη, ο οποίος ανέβηκε στο ποδήλατο που είχε σταματήσει έξω από το σπίτι και έγινε καπνός.

Έλλη Κοκάλη

Σχόλια