default-image

Σκουρτόπουλος: «Χωρίς άγχος για το καλύτερο»

Μπάσκετ
Σκουρτόπουλος: «Χωρίς άγχος για το καλύτερο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ρέθυμνο Aegean έκανε το χρέος του το περασμένο Σάββατο, νίκησε τον ΠΑΟΚ, ισοφάρισε σε 1-1 τη μεταξύ τους προημιτελική σειρά και πλέον πάει χωρίς άγχος στην Πυλαία για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Αυτό επισήμανε και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος με τις δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του Ρεθύμνου.

Αρχικά ο Ελληνας τεχνικός είπε: «Εμείς πάμε στην Θεσσαλονίκη χωρίς τον τίτλο του φαβορί και χωρίς άγχος. Φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ αφού έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Έτσι και αλλιώς έχουμε πετύχει τον στόχο της φετινής χρονιάς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και ότι καλύτερο μπορέσουμε να διεκδικήσουμε. Πλέον γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο μετά από τόσα παιχνίδια που έχουμε παίξει μεταξύ μας. Ο ΠΑΟΚ έχει κάποια παιδιά με προσωπικότητα, τα οποία μπορούν στις δύσκολες στιγμές να πάρουν τις κρίσιμες αποφάσεις. Αυτό θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε και να καταφέρουμε μέσα από την ομαδική δουλειά να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα», είναι όσα είπε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου.

Από την πλευρά του ο Ντέγιαν Κράβιτς ανέφερε: «Μπροστά μας έχουμε ένα από τα πιο σημαντικά ματς της φετινής σεζόν, καθώς όποιος χάσει πάει σπίτι του, ενώ ο νικητής συνεχίζει. Μετά από το τελευταίο ματς και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ έχουμε αποκτήσει αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το άγχος πλέον είναι με το μέρος των γηπεδούχων, αφού εμείς έχουμε κάνει το καθήκον μας και πάμε για την υπέρβαση. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά στην άμυνα και να διατηρήσουμε τον γρήγορο ρυθμό στην επίθεση. Εύχομαι να κερδίσουμε και να μπούμε στην καλύτερη τετράδα του Ελληνικού πρωταθλήματος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News