default-image

Καβγάς για... την Κρήτη στην ενημέρωση του κυβ. εκπροσώπου

Κρήτη
Καβγάς για... την Κρήτη στην ενημέρωση του κυβ. εκπροσώπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή την Κρήτη λίγο έλειψε να γίνει... Τέξας το briefing του κυβερνητικού εκπροσώπου!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Δήμητρα Καλλωνάκη από το πρακτορείο Ε-Ην-Ων έθεσε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ερώτημα σχετικά με μια απόφαση στο Ρέθυμνο για πληρωμή σε όποιο (!) νόμισμα έχει η Ελλάδα!

«Έχει προκύψει ένα πολύ σοβαρό θέμα από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνου. Έχουν βγάλει μια απόφαση στις 11 Μαρτίου 2015 για να πληρώνεται και με άλλο νόμισμα. Η ερώτησή μου είναι απλή. Τι θα γίνει με τους Δήμους οι οποίοι προχωρούν σε αποφάσεις και με άλλο νόμισμα ελληνικό επίσημα, και πώς εσείς θα το αντιμετωπίσετε σαν κυβέρνηση από τη στιγμή που σκάβουν το λάκκο της κυβέρνησης», ήταν η ερώτηση.

Πριν προλάβει ο Γαβιρήλ Σακελλάρίδης να απαντήσει, ένα ειρωνικό σχόλιο από άλλο δημοσιογράφο εξόργισε τη Δήμητρα Καλλωνάκη. «Μήπως είναι κάποιο νόμισμα που έχετε στην Κρήτη, ντόπιο;», ήταν το σχόλιο, το οποίο μπορεί να έκανε τον κ. Σακελλαρίδη να γελάσει αλλά εξόργισε τη δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση.

«Αυτό το θέμα με το νόμισμα και το αν θα φύγουμε από την Ελλάδα ή όχι να πάψει! Είναι αισχρό», φώναξε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για να ηρεμήσει τα πνεύματα, απάντησε στην ερώτηση και συνέστησε... ψυχραιμία.

Πάντως ο δήμαρχος Ρεθύμνου που ρωτήθηκε σχετικώς από δημοσιογράφους ήταν ιδιαίτερα δηκτικός, απαντώντας ότι αυτά είναι ανοησίες, αφού μία διοικητική υπάλληλος του Λιμενικού Ταμείου είχε τη «φαεινή ιδέα» να συμπεριληφθεί αυτή η αναφορά, η οποία στη συνέχεια, και μόλις έγινε αντιληπτή, απαλείφθηκε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News