default-image

Η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειο Αθλητικού Κέντρου διεξάγεται αυτή την ώρα η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η αγωνία του φίλαθλου κόσμου βρίσκεται στο κατακόρυφο, περιμένοντας τις αποφάσεις για την επόμενη ημέρα του ΟΦΗ, μετά τον υποβιβασμό από τη Σούπερ Λίγκα. Το neakriti.gr θα σας μεταφέρει live όλα όσα γίνονται στις εργασίες της συνέλευσης...

Δείτε εδώ τον πίνακα με τις κατατεθειμένες μετοχές για την Γ.Σ.

Λίγο πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης υπάρχει η πληροφορία ότι ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα καταθέσει ψηφοδέλτιο για νέο Δ.Σ. στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

Απών από τη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης είναι ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς! Η συνέλευση ξεκίνησε και γι' αυτό ενημέρωσε επίσημα κατά την έναρξη των διαδικασιών ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε ο Αντώνης Γρηγοράκης και γενικός γραμματέας ο Παναγιώτης Σπυριδάκης. Στο ΒΑΚ δίνει το παρών και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου.

Ο πρώτος που πήρε το λόγο ήταν το μέλος της ΠΑΕ ΟΦΗ και πρώην πρόεδρος Ανδρέας Μανουσάκης. "Οι στιγμές είναι δύσκολες, όμως μέσα από μια μεγάλη καταστροφή γενιούνται ελπίδες. Πρέπει όλοι να μάθουμε από τα λάθη μας", είπε και έκανε αναφορές στην διοίκηση Πουλινάκη. Πάντως ο κόσμος αντιδρά στα όσα λέγονται από την πλευρά του Ανδρέα Μανουσάκη, με την τοποθέτησή του να διακόπτεται.

Ανακοινώθηκαν τα 10 ονόματα που θέτουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ. Στην πλειοψηφία τους είναι μέλη του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Αυτά είναι οι κ.κ. Αντωνακάκης, Βαρβεράκης, Διαλυνάς, Κλάδος, Κουτάντος, Μανουσάκης, Σπαθαράκης, Φασομυτάκης, Κοτσιφάκης και Λεβεντάκης. Αυτοί σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα τρέξουν τις διαδικασίες το συντομότερο συνατό χρόνο για τη συνέλευση που θα τρέξει τις διαδικασίες για την εκκαθάριση της ΠΑΕ και τη συμμετοχή του ΟΦΗ στην Γ' Εθνική.

"Μία ομάδα ανθρώπων του Ηρακλείου αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τον ΟΦΗ στο νέο δρόμο, για να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που ανήκει", λέει στην τοποθέτησή του ο επιχειρηματίας κ. Αντύπας Σηφάκης! Ανέφερε μάλιστα την οικογένεια Καράτζη, τον Γιάννη Πολεμαρχάκη, τον Μανώλη Μανωλιδάκη, τον Γιάννη Τσακαλάκη, τον Παντελή Σαπουνάκη, τον Μανόλη Παπακαλιάτη και τον ίδιο.Τόνισε επίσης ότι η ομάδα θα μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης και θα αγωνιστεί στην Γ' Εθνική.

"Ο ΟΦΗ θα είναι μια ομάδα με αξιοπρέπεια. Αυτό είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε", επεσήμανε, ενώ χειροκροτήθηκε όταν τόνισε: "Κανένας από εμάς δεν έχει την διάθεση να κάνει μπίζνες με τον ΟΦΗ". Συνέχισε λέγοντας ότι τα λεφτά που θα βάλουμε φέτος στον ΟΦΗ, για την ερασιτεχνική δεν θα μετοχοποιηθούν, αλλά θα μετοχοποιηθούν τα χρήματα που θα μπουν του χρόνου.

Επίσης ο κ. Αντύπας Σηφάκης ανέφερε και το χρηματικό ποσό με το οποίο θα ξεκινήσει η προσπάθεια της ομάδας των επιχειρηματιών για τον ΟΦΗ. Αυτό είναι το ποσό των 600 χιλ. ευρώ για την Γ΄Εθνική.

Η συνέλευση ολοκληρώθηκε και πλέον θα οριστεί νέα Γενική Συνέλευση από τη νέα διοίκηση που θα τρέξει και τις διαδικασίες για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News