default-image

Τίμησαν τον πρωταθλητή Ελλάδας στο Σχολικό Αρ. Σαμπροβαλάκη

Κρήτη
Τίμησαν τον πρωταθλητή Ελλάδας στο Σχολικό Αρ. Σαμπροβαλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tο "χρυσό" πρωταθλητή Ελλάδος στα 50 μέτρα κολύμβησης Αριστοτέλη Σαμπροβαλάκη, μαθητή του 3ου Λυκείου Ηρακλείου, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα, τίμησε η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ηρακλείου, παρουσία της αντιδημάρχου Παιδείας κ. Μαρίας Καναβάκη.

Ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Γιώργος Βλαχάκης και τα μέλη της εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια για τη συμμετοχή και την επιτυχία του αθλητή στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα κολύμβησης

«Η θέληση, η αγωνιστικότητα και ιδιαίτερα η ελπίδα, αυτή που "φωτίζει το Αύριο με το Σήμερα", αποτελούν μάθημα ζωής και ένα ισχυρό παράδειγμα για όλους», τόνισαν χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος αναφέρθηκε στους κόπους και στις αγωνίες των γονέων οι οποίοι θυσιάζουν την καθημερινότητά τους για το καλύτερο αύριο των παιδιών τους, στις προσπάθειες των καθηγητών και προπονητών οι οποίοι αποτελούν και τα πρόσωπα-κλειδιά για τις επιτυχίες των μαθητών και τέλος, απευθυνόμενος Αριστοτέλη Σαμπροβαλάκη, τον συνεχάρη όχι μόνο για την επιτυχία του αλλά κυρίως διότι επέλεξε να ασχοληθεί με ένα άλλο κομμάτι του πολιτισμού, τον αθλητικό πολιτισμό τον οποίο οφείλει να σέβεται και να μεταλαμπαδεύει σε όλη τη ζωή του.

Η Σχολική Επιτροπή πρόσφερε στο "χρυσό" πρωταθλητή, παρουσία της αντιδημάρχου Παιδείας κ. Μαρίας Καναβάκη, αναμνηστικό τόμο που αφορά την ιστορία της Κρήτης.    

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News