Ειδήσεις

Στην εκκλησία με το ΚΤΕΛ!

Ο γάμος είναι ίσως η σημαντικότερη στιγμή ενός ζευγαριού που θα τη θυμάται για πάντα. Τι γίνεται όμως όταν και όλα τα υπόλοιπα, πριν το μυστήριο, είναι τόσο ξεχωριστά και μοναδικά;

Ένας ξεχωριστός γάμος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Ηράκλειο, με το γαμπρό να καταφτάνει στην εκκλησία με συνοδεία λεωφορείων του ΚΤΕΛ!

Η έκπληξη του κόσμου ήταν μεγάλη, αφού τα βλέμματα όλων καθηλώθηκαν κατά τη διαδρομή της πρωτότυπης πομπής, όχι από δύο και τρία λεωφορεία, αλλά από 7 σε αριθμό! Όλα τα οχήματα γυαλισμένα και στολισμένα όπως δεν τα είχαμε ξαναδεί, με το λεωφορείο του γαμπρού να προπορεύεται και να ακολουθούν πίσω του οι άλλοι οδηγοί και φίλοι του, που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να δείξουν την εκτίμησή τους προς το πρόσωπο του Νίκου Τρουλινού στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του.

Και λέμε πιο ευτυχισμένη, γιατί με τις ευλογίες και της Εκκλησίας θα ενωνόταν με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Νικολιουδάκη από τα Χανιά, με την οποία ήδη έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Μάλιστα το μυστήριο ήταν διπλό, αφού μετά το γάμο έγινε και η βάπτιση του μόλις 2,5 ετών παιδιού τους, που πήρε το όνομα της μητέρας του γαμπρού: Πελαγία.

Η πρωτότυπη πομπή, που θα μείνει χαραγμένη όχι μόνο στους καλεσμένους του ζευγαριού αλλά και σε εκατοντάδες πολίτες που έγιναν θεατές, ξεκίνησε από την Αμμουδάρα και το σπίτι του γαμπρού και κατέληξε σε εκκλησάκι στην περιοχή των Μαλάδων. Αρκετοί ήταν οι περαστικοί που ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα μόλις συνειδητοποιούσαν έκπληκτοι πως ο θόρυβος των λεωφορείων ήταν για καλό σκοπό.

Όπως μας ανέφερε ο κουμπάρος, πρώην οδηγός λεωφορείου και νυν πυροσβέστης, Γιάννης Κασάκης, η νύφη και ο γαμπρός γνωρίστηκαν στο χώρο εργασίας τους, που δεν ήταν άλλος από τα ΚΤΕΛ. Μάλιστα η γνωριμία του ζευγαριού έγινε το διάστημα που οι εταιρείες των Χανίων και του Ηρακλείου ήταν χωρισμένες.

Ο 30χρονος Ηρακλειώτης γαμπρός, που είναι οδηγός και μέτοχος στα ΚΤΕΛ, πήγε στην εκκλησία με το δικό του λεωφορείο. Όπως είπε ο κ. Κασάκης, αποτέλεσε και για τον ίδιο έκπληξη που οι συνάδελφοι και φίλοι του κανόνισαν να τον ακολουθήσουν με τον ξεχωριστό αυτό τρόπο για να περιμένουν μαζί με τους άλλους καλεσμένους και τουλάχιστον 10 παρανυφάκια την εκλεκτή της καρδιάς του και τη νεοφώτιστη, που πραγματικά έλαμπαν από χαρά κι ευτυχία.

Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον, να τους ζήσει η νεοφώτιστη και στον κουμπάρο και στα δικά του και να τα χιλιάσει.

Ιωάννα Βλαχάκη, Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια