Ειδήσεις

Άφαντη η 22χρονη

Άκαρπες παρέμεναν μέχρι χθες οι έρευνες για την εξαφάνιση της 22χρονης Krasimira Kirilova με καταγωγή από τη Βουλγαρία, η οποία διαμένει με τους δικούς της στην Κίσσαμο Χανίων.

Η κοπέλα, όπως αναφέρουν οι δικοί της, πρέπει επειγόντως να επιστρέψει στο σπίτι της, διότι η υγεία της είναι πολύ βεβαρημένη. Κάθε μέρα που περνά δημιουργεί μεγαλύτερη επικινδυνότητα για την ίδια τη ζωή της, μιας και χρειάζεται, όπως λένε, ακόμη και ιατρική φροντίδα, αφού η κοπέλα έχει υποστεί απανωτά εγκεφαλικά, με αποτέλεσμα να έχει κενά μνήμης, αλλά και διάφορα άλλα προβλήματα υγείας.

Η Krasimira Kirilova εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Κίσσαμο Χανίων στις 12 Μαΐου και εκδόθηκε συναγερμός αναζήτησης από τη γραμμή "Omnibus Alert". Μια πληροφορία από Χανιώτισσα ανέφερε πως η εξαφανισθείσα εθεάθη στο φάρο στο παλιό λιμάνι των Χανίων το βράδυ της περασμένης Παρασκευής προς Σάββατο, όμως δεν επιβεβαιώθηκε από τους λιμενικούς.

Η νεαρή έχει ύψος 1,58 μ., είναι εύσωμη και τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μακριά κοντομάνικη μπλούζα (μαύρη πίσω, γκρι εμπρός), μαύρο κολάν και σανδάλια.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για την 22χρονη μπορεί να καλεί στο 801 700 7707, τη γραμμή αναζήτησης του Omnibus Alert.

Σχόλια