Ειδήσεις

Ήρθε στην Κρήτη για δουλειά και ξεψύχησε στην άσφαλτο

Ένα πιθανότατα στιγμιαίο ανθρώπινο λάθος στοίχισε τη ζωή ενός ακόμα νέου ανθρώπου, που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έχασε τον έλεγχο του επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε με την πλευρά του συνοδηγού στο μπροστινό μέρος μικρού φορτηγού 4x4, που κινούνταν κανονικά στη δεξιά λωρίδα  από Ιεράπετρα προς Σητεία.

Το τροχαίο αυτό δυστύχημα σημειώθηκε στις 2 μ.μ. του Σαββάτου, στο 3ο χιλιόμετρο Ιεράπετρας-Μακρύ Γιαλού, έξω από το ξενοδοχείο "Blue Sky". Ο θόρυβος από τη σφοδρότατη σύγκρουση κινητοποίησε τους περιοίκους που πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους.

«Πεταχτήκαμε και εμείς έξω από το ξενοδοχείο μας και είδαμε ότι είχαν συγκρουστεί δυο αυτοκίνητα με τον οδηγό του κόκκινου επιβατηγού να έχει βρει ακαριαίο θάνατο. Ο οδηγός του φορτηγού δεν είχε τραυματιστεί αλλά ήταν σοκαρισμένος.

Το κόκκινο αυτοκίνητο κινούνταν με ταχύτητα προς την Ιεράπετρα. Ο νεαρός  οδηγός του, ηλικίας 30 χρονών, μετά τη στροφή έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε στο μπροστινό σημείο του διερχόμενου φορτηγού που κινούνταν κανονικά στη δεξιά λωρίδα με κατεύθυνση προς Μακρύ Γιαλό και ήταν φορτωμένο χρώματα οικοδομής», μας είπε ο ξενοδόχος κ. Γιώργος Παπαδάκης, που βρέθηκε πρώτος δίπλα στο θανάσιμα τραυματισμένο νεαρό ξενοδοχοϋπάλληλο.

Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ, προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο νεαρός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του, και να καθαριστεί ο δρόμος από τα χρώματα που χύθηκαν στο οδόστρωμα λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Ο οδηγός του φορτηγού είχε Άγιο και δεν έπαθε το παραμικρό αλλά σοκαρίστηκε πάρα πολύ επειδή χάθηκε η ζωή ενός νέου ανθρώπου.

«Και αυτό το τροχαίο δυστύχημα που στοιχίζει τη ζωή ενός νέου παιδιού, το οποίο είχε ξενιτευτεί για το μεροκάματο, αλλά και εκείνα τα δυστυχήματα  που προηγήθηκαν πριν λίγες μέρες στην Ιεράπετρα μάς συγκλονίζουν, γιατί προέρχονται από το ανθρώπινο λάθος, που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί», μας είπε ο επιχειρηματίας κ. Μανόλης Παναγιωτάκης.

Ο 30χρονος Χρήστος Καράμπαλης, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στο 3ο χιλιόμετρο Ιεράπετρας-Μακρύ Γιαλού, κατάγεται από το Ναύπλιο και έμενε με την οικογένειά του στην Αθήνα.

Είχε έρθει πριν λίγες μέρες στην Ιεράπετρα, ήταν μάγειρας στο επάγγελμα, και είχε ξεκινήσει πολύ πρόσφατα να εργάζεται στην "κρεπερί" του ξενοδοχείου "Ostria Beach", όπου η είδηση του τραγικού θανάτου αυτού του παιδιού έχει σκορπίσει τη θλίψη, στη διεύθυνση και στο προσωπικό της μεγαλύτερης ξενοδοχειακής μονάδας της Ιεράπετρας.

Νίκος Πετάσης

Σχόλια