Ειδήσεις

Χτύπημα στο παραεμπόριο και την επαιτεία από την ΕΛ.ΑΣ.

Συντονισμένοι αστυνομικοί έλεγχοι για την καταπολέμηση του παραεμπορίου και της επαιτείας διεξήχθησαν σε όλη την Κρήτη όπου βεβαιώθηκαν σαράντα παραβάσεις, συνελήφθησαν δεκατέσσερα άτομα και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός προϊόντων παραεμπορίου.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού για την καταπολέμηση του παραεμπορίου και της επαιτείας, χθες Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης συντονισμένοι αστυνομικοί έλεγχοι σε όλο το νησί και κυρίως στα κέντρα των πόλεων Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Αγίου Νικολάου.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, βεβαιώθηκαν συνολικά 40 παραβάσεις-διοικητικές ποινές, ενώ συνελήφθησαν 14 άτομα, για επαιτεία και παραεμπόριο, και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός προϊόντων παραεμπορίου, τα οποία και καταστράφηκαν.

Τονίζεται ότι από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε εντατικούς ρυθμούς καθ' όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Σχόλια