default-image

Την Τρίτη η απόφαση για Βέροια

Ποδόσφαιρο
Την Τρίτη η απόφαση για Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κατευθυνόμενοι» είναι ο Νίκος Γεωργέας και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο Γιώργος Αρβανιτίδης στην πειθαρχική επιτροπή της Super League, στην οποία απολογήθηκε η Βέροια.

Η απόφαση για τη «βασίλισσα», που κινδυνεύει με υποβιβασμό, αναμένεται την ερχόμενη Τρίτη. Οι άνθρωποι της Βέροιας προσπάθησαν να αποδομήσουν τις ένορκες καταθέσεις του πρώην ποδοσφαιριστή και πρώην προπονητή της ομάδας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

«Ούτε ψεγάδι δεν υπάρχει για μένα. Γεωργέας και ο Καλαϊτζίδης είναι κατευθυνόμενοι. Το κίνητρο του Καλαϊτζίδη είναι για να μην πάω να πάρω τον Αρη! Αυτό θέλει. Αχαριστία είναι! Ολα είναι σκηνοθετημένα, για να μην πάρω τον Αρη», ισχυρίστηκε ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και συμπλήρωσε. «Είναι όλα θέατρο και θα πάνε κατηγορούμενοι. Ο Γεωργέας με φίλησε και με ευχαριστούσε όταν έφυγε. Μου είπε ότι όσα λεφτά πήρε από τη Βέροια δεν είχε πάρει ποτέ από την ΑΕΚ».

Ο Γιώργος Λαναρής ισχυρίστηκε. «Πάντα μου βγάζανε όλοι το καπέλο. Δεν είχα δώσει ποτέ δικαιώματα. Και τώρα κυκλοφορώ με το κεφάλι κάτω, σαν εγκληματίας. Πώς θα ταΐσω τα παιδιά μου; Εγώ μόνο μπάλα έμαθα. Δεν έμαθα γράμματα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News