default-image

Η αναστολή της απεργίας βγάζει πρωταθλητή στην Ισπανία

Ποδόσφαιρο
Η αναστολή της απεργίας βγάζει πρωταθλητή στην Ισπανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κανονικά θα διεξαχθεί τελικά η 37η αγωνιστική της Primera Division αύριο Κυριακή και δεν αποκλείεται να αναδειχτεί και πρωταθλητής!

Υπήρξε αναστολή της απεργία καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανία την έκρινε παράνομη κι έτσι οι αγώνες θα γίνουν κανονικά με όλα τα βλέμματα να στρέφονται στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ατλέτικο καθώς με νίκη οι Καταλανοί στέφονται για 23η φορά πρωταθλητές Ισπανίας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 37ης αγωνιστικής, η Ρεάλ θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες που έχει για τίτλο, ταξιδεύοντας στην Βαρκελώνη όπου αντιμετωπίζει την Χετάφε. Βαλένθια και Σεβίλλη υποδέχονται Θέλτα και Αλμερία αντίστοιχα, με φόντο την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League. ενώ ξεχωρίζουν επίσης οι αναμετρήσεις Χετάφε-Εϊμπάρ και Λα Κορούνια-Λεβάντε, με τις τέσσερις ομάδες να παλεύουν για την παραμονή.

Να πάρει εκδίκηση για την περσινή απώλεια του τίτλου και να αποκαθηλώσει την πρωταθλήτρια Ατλέτικο μέσα στην έδρα της θέλει η Μπαρτσελόνα, που ταξιδεύει στη Μαδρίτη με μοναδικό στόχο το «τρίποντο». Μοναδικό πρόβλημα για τους «μπλαουγκράνα» είναι ο Λουίς Σουάρες, που υπέστη τράβηγμα στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Μπάγερν, με τον Λουίς Ενρίκε να μη θέλει να τον ρισκάρει καθώς σε λίγες εβδομάδες υπάρχει ο τελικός του Champions League.

Αρκετά πιο «λαβωμένη» πηγαίνει στην Καταλανία η Ρεάλ για να αντιμετωπίσει την Εσπανιόλ. Η «βασίλισσα» θα δώσει το παιχνίδι χωρίς τον Αντσελότι στον πάγκο της, μιας και ο Ιταλός τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά του κόντρα στον διαιτητή στο παιχνίδι με τη Βαλένθια.

Πέρα όμως από τον 55χρονο τεχνικό, οι «μερένχες» θα παραταχθούν χωρίς τους Μόντριτς, Κεντίρα και Ράμος (ο τελευταίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους), ενώ αμφίβολος είναι ο Κρόος.

Αναλυτικά η 37η αγωνιστική:

Κυριακή 17 Μαΐου (20:00)

Έλτσε-Αθλέτικ Μπιλμπάο

Λα Κορούνια-Λεβάντε

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα

Κόρδοβα-Ράγιο Βαγεκάνο

Εσπανιόλ-Ρεάλ Μαδρίτης

Η επόμενη (38η) αγωνιστική:

Σάββατο 23 Μαΐου (19:30)

Μπαρτσελόνα-Λα Κορούνια

Γρανάδα-Ατλέτικο Μαδρίτης

Ράγιο Βαγεκάνο-Σοσιεδάδ

Ρεάλ Μαδρίτης-Χετάφε

Μάλαγα-Σεβίλλη και έκαναν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News