Ειδήσεις

Πυρά Συντυχάκη κατά Λαφαζάνη για τη μονάδα βιομάζας

Σε δήλωσή του ο βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Συντυχάκης καταγγέλλει τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Π. Λαφαζάνη ότι αρνήθηκε να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του ΚΚΕ για τη μονάδα καύσης βιομάζας στο Δήμο Φαιστού, την οποία είχε καταθέσει ο ίδιος ο βουλευτής.

«Θέλω να καταγγείλω την, για τρίτη φορά μέχρι σήμερα, άρνηση του υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Λαφαζάνη να απαντήσει στις 15/5/2015 στη Βουλή στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσα με θέμα τη μονάδα καύσης βιομάζας στην θέση Κοπανάδες δήμου Φαιστού της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Συντυχάκης και συνεχίζει:

«Από τις 20/2/2015 ζήτησα από το υπουργό μέσω της σχετικής ερώτησης στη Βουλή να απαντήσει επί του θέματος και στη συνέχεια δύο φορές με επίκαιρη ερώτηση που αναβλήθηκε.

Μέχρι σήμερα το ρόλο του όπως φαίνεται έχει αναλάβει η κατασκευαστική εταιρεία του έργου στέλνοντας στις 14/4/2015 μια απαράδεκτη επιστολή στους βουλευτές του ΚΚΕ. Το ποιος είναι η εξουσία και το ποιος είναι ο πολιτικός υπάλληλος φαίνεται ξεκάθαρα».

Σχόλια