default-image

Βγήκαν τραυματισμένοι από τα συντρίμμια

Κρήτη
Βγήκαν τραυματισμένοι από τα συντρίμμια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιο φαίνεται πως είχαν οι εμπλεκόμενοι ενός ακόμη τροχαίου που συνέβη την Παρασκευή το απόγευμα στο ΒΟΑΚ, καθώς τα πράγματα θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα για αυτούς, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες.

Βλέποντας κανείς τα εμπλεκόμενα στο τροχαίο αυτοκίνητα, θα έλεγε πως το νέο αυτό ατύχημα είναι αρκούντως σοβαρό, καθώς και τα δύο βγήκαν από το οδόστρωμα και μάλιστα με αρκετά σοβαρές ζημιές.

Ωστόσο, στο νέο αυτό τροχαίο, το οποίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου, μέσα στην ατυχία τους ευτυχώς στάθηκαν τυχεροί οι οδηγοί, καθώς υπήρχαν μονάχα τραυματισμοί και μάλιστα καταπώς φαίνεται όχι σοβαροί.

Στο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο Ι.Χ. Το ένα, στο οποίο οδηγός ήταν μία γυναίκα ηλικίας περίπου 50 ετών, ερχόταν από Ρέθυμνο προς Χανιά και συγκρούστηκε με το δεύτερο αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν από Χανιά προς Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr (απ' όπου και οι φωτογραφίες), από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο άτομα τα οποία παραλήφθηκαν από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν αμέσως στο Νοσοκομείο Χανίων, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα αλλά και η Τροχαία προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News