Ειδήσεις

Καθαρίζουμε εθελοντικά την πόλη μας

Ανοικτή πρόσκληση-κάλεσμα προς κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη, για να συμμετάσχει σε εκδήλωση εθελοντικού καθαρισμού στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου, απευθύνουν οι τοπικοί φορείς και η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου.

Ειδικότερα, το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 από τις 9 το πρωί, Δήμος Μαλεβιζίου, Δημοτική Κοινότητα Γαζίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Γαζίου και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου, διοργανώνουν εκδήλωση καθαρισμού, δενδροφύτευσης και βαψίματος στην οδό Κονδυλάκη και στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου, στην οποία και καλούνται να συμμετάσχουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια, όλοι οι ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας.

Τα υλικά της δράσης (χρώματα, πινέλα, γάντια, σακούλες, κ.λπ.) αγοράστηκαν με δαπάνη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου, τα δενδρύλια που θα φυτευτούν προσέφερε ευγενικά ο κ. Αντώνης Αντωνόπουλος, ενώ ο εξοπλισμός (φτυάρια, στυλιάρια, δίχτυα, μηχανήματα καθαρισμού, κλπ) καλύπτονται από τη Δ.Κ. Γαζίου και τη Δ.Ε.Υ.Α.Μ.

Θερμή παράκληση επίσης απευθύνεται από τη Δημοτική Αρχή προς τους κατοίκους της περιοχής, να μην σταθμεύσουν στο σημείο τα αυτοκίνητά τους για πραγματοποιηθούν απρόσκοπτα οι εργασίες.

Σχόλια