Ειδήσεις

Σε ρύθμιση για οφειλές και η ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Τη κατρακύλα των οικονομικών της Συγγρού φαίνεται ότι ακολουθεί και η τοπική οργάνωση της ΝΔ στο Ηράκλειο. Το κομματικό ταμείο έχει "στεγνώσει" και πλέον η ΝΟΔΕ  δυσκολεύεται να ανταποκριθεί ακόμη και στις υποχρεώσεις της προς το δημόσιο με αποτέλεσμα να έχει "εγκλωβιστεί" ο πρόεδρος της οργάνωσης στο νομό Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr οι ανεξόφλητες ασφαλιστικές εισφορές αρκετών χιλιάδων ευρώ, οι οποίες έχουν συσσωρευτεί τα τελευταία χρόνια και πριν αναλάβει τη προεδρία ο Θεμιστοκλής Τζουλιαδάκης, είχαν ως αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί ασφαλιστικά ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ως φυσικό πρόσωπο. Έτσι ο ίδιος αν και ελεύθερος επαγγελματίας αδυνατούσε μέχρι πρότινος να εξασφαλίσει ασφαλιστική ενημερότητα. Στην κομματική οργάνωση σήμανε συναγερμός και αναζητήθηκε η λύση της ρύθμισης ώστε να απαλλαχθεί από το βάρος ο κος. Τζουλιαδάκης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ΝΟΔΕ εντάχθηκε στη ρύθμιση και προς το παρόν οι δόσεις καταβάλλονται κανονικά χωρίς ωστόσο κανείς να μπορεί να διασφαλίσει ότι η οργάνωση θα εξακολουθήσει και στο μέλλον να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σχετικής ρύθμισης.

Χρήστος Κώνστας

Σχόλια