Ειδήσεις

Νέα άγρια επίθεση με μαγκούρες

 Με σπασμένο χέρι και σοβαρά τραύματα σχεδόν σε όλο του το σώμα νοσηλεύεται από χθες στο Βενιζέλειο νοσοκομείο 42χρονος από την Πυργού Μαλεβιζίου, ο οποίος δέχτηκε άγρια επίθεση με μαγκούρες από κτηνοτρόφους.

Το μελάνι δεν έχει ακόμη στεγνώσει στο δικαστικό επίλογο της τραγωδίας με θύμα τον Κώστα Προβιδάκη και την ισόβια κάθειρξη των τριών ατόμων που κρίθηκαν ένοχα για τη φονική επίθεση, ωστόσο κουμπουροφόροι και τσαμπουκάδες παραμένουν αδίστακτοι και αμετανόητοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον του θύματος, ο 42χρονος βρισκόταν σε ελαιουργείο της περιοχής, όταν δέχτηκε την επίθεση από πέντε κτηνοτρόφους. Τον εγκλώβισαν και τον χτύπησαν με μαγκούρες για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο  όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν από το νοσκομείο παραμέμνει στην ορθοπεδική κλινική με σοβαρά κατάγματα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Μύρωνα στο οποίο αναφέρθηκε, σύμφωνα με τους συγγενείς του 42χρονου το επεισόδιο, δεν υπήρξε καμία απάντηση για το αν έχει καταγγελθεί επίσημα το περιστατικό και αν αναζητούνται οι δράστες.  

Σχόλια