Ειδήσεις

Νέα επιδρομή με μαγκούρες

Νέο άγριο σκηνικό συμπλοκής με πρωταγωνιστές και πάλι μαγκουροφόρους και πιθανότατα κτηνοτρόφους διαδραματίστηκε αργά χθες το βράδυ σε βάρος 42χρονου επιχειρηματία στην Πυργού Μαλεβιζίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε τουλάχιστον άτομα με μαγκούρες εισέβαλαν αργά χθες το βράδυ στο χώρο της επιχείρησης που διατηρούσε ο 42χρονος στην Πυργού και θέλησαν να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές με τη βία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πέντε φερόμενοι ως δράστες επιτέθηκαν αλλεπάλληλες φορές με τις μαγκούρες τους σε βάρος του 42χρονου, επιφέροντάς του βαριά τραύματα στο κεφάλι, τα άνω και κάτω άκρα, με αποτέλεσμα τις πρώτες πρωινές ώρες να εισαχθεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Λόγω της βαρύτητας των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων νωρίς το πρωί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ και το μεσημέρι μπήκε εκ νέου στο χειρουργείο, καθώς οι γιατροί εκτιμούν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά κρίσιμη παρότι προς το παρόν δε διατρέχει κίνδυνο.

Την υπόθεση ανέλαβε από την πρώτη στιγμή το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Μύρωνα, ενώ από την ώρα που έγινε γνωστό το επεισόδιο στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και τμήμα της ΟΠΚΕ.

Όλα αυτά δύο ημέρες μετά την καταδίκη σε ισόβια των τριών δραστών που οδήγησαν στο θάνατο τον Κώστα Προβιδάκη, επιφέροντάς του θανάσιμα πλήγματα με μαγκούρες το Μάρτιο του 2014 στο Αντισκάρι.

Σχόλια