default-image

Οικονομική κρίση και στην... Παιδεία!

Κρήτη
Οικονομική κρίση και στην... Παιδεία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παιδεία όπως όλα δείχνουν εξακολουθεί σε μεγάλο βαθμό να πληρώνει το μάρμαρο της οικονομικής κρίσης…. Αφού όπως τονίζουν οι εκπαιδευτικοί και η επόμενη σχολική χρονιά… βάσει των υπολογισμών τους και με δεδομένο ότι υπάρχουν άτομα που ετοιμάζονται να συνταξιοδοτηθούν….. θα ξεκινήσει με περισσότερα από 25 χιλιάδες κενά που δεν αποκλείεται όπως εξηγούν να φτάσουν μέχρι και τις 30 χιλιάδες, υπερβαίνοντας αρκετά τα κενά με τα οποία ξεκίνησε η τρέχουσα σχολική σεζόν.

Με το βλέμμα στραμμένο στις εξελίξεις οι εκπαιδευτικοί διευκρίνισαν ότι οι κινήσεις που έγιναν από την νέα κυβέρνηση σε πρώτη φάση αποκατέστησαν κάποιες από τις αδικίες των περασμένων ετών, διευκρινίζοντας από τη μια όμως  ότι η μνημονιακή λογική δεν έχει αποτιναχθεί, καυτηριάζοντας ταυτόχρονα όμως τις αντιδράσεις που καταγράφονται από στελέχη και βουλευτές της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ με επίκεντρο την παιδεία.

Τα μέλη της ΕΛΜΕ Ηρακλείου σήμερα κλήθηκαν να ψηφίσουν για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο 17ο συνέδριο της ΟΛΜΕ, που θα διαμορφώσει όχι μόνο τη νέα σύνθεση του Δ.Σ αλλά κυρίως το πλάνο των διεκδικήσεων από την πλευρά των εκπαιδευτικών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News