Ειδήσεις

Τρόφιμα από τη Λέσχη Λάιονς στις κοινωνικές δομές

Με τρόφιμα και άλλα είδη ενισχύει τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ηρακλείου η Λέσχη Λάιονς στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης και του φιλανθρωπικού έργου της.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τον πρόεδρο της Λέσχης κ. Κων/νο Νύκταρη, τον αντιπρόεδρο κ. Νίκο Ορφανάκη και το μέλος του Δ.Σ. κ. Θέμη Θέμελη, παρουσία της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αθηνάς Σπανάκη-Κοχιαδάκη, κατά τη διάρκεια της οποίας η διοίκηση των Λάιονς εξέφρασε την πρόθεσή της να ενισχύσει τις κοινωνικές δομές με ένα τόνο κοτόπουλα.

Ο κ. Λαμπρινός ευχαρίστησε τη διοίκηση και τα μέλη της Λέσχης για την προσφορά τους και τόνισε ότι κάθε προσφορά προς όφελος των οικονομικά ασθενέστερων δημοτών είναι ευπρόσδεκτη.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Λέσχης κ. Νύκταρης δήλωσε ότι θα συνεχίσουν το κοινωνικό τους έργο και την προσφορά τους στην κοινωνία, ενώ ανακοίνωσε ότι θα δοθούν και άλλα τρόφιμα αλλά και εξοπλισμός με κρεβάτια και είδη δωματίου για να χρησιμοποιηθούν από το Δήμο όπου παραστεί ανάγκη. Επίσης ότι τα μέλη της μπορούν να βοηθήσουν το Δήμο σε ό,τι χρειάζεται.

Η αντιδήμαρχος κ. Αθηνά Σπανάκη-Κοχιαδάκη ευχαρίστησε με τη σειρά της τη Λέσχη Λάϊονς για την προσφορά της και τόνισε ότι άμεσα τα κοτόπουλα θα μοιραστούν στους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών του Δήμου.

Σχόλια