Ειδήσεις

Συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη ο Δημήτρης Καζάκης

Περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί ο πρώην γενικός γραμματέας και ιδρυτικό μέλος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου ( Ε.ΠΑ.Μ ), οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης από την Τρίτη 12 Μαΐου έως και τις 17 του μήνα.

Ο κ. Καζάκης συνοδεύεται από κλιμάκιο του Ε.ΠΑ.Μ. αποτελούμενο από τον Α' συντονιστή της Πολιτικής Γραμματείας Θέμη Συμβουλόπουλο, το Β' συντονιστή Γιάννη Αθανασιάδη, και τον πρώην συντονιστή της Πολιτικής Γραμματείας, στρατηγό ε.α. Δημήτρη Κυπριώτη.

Η περιοδεία συμπεριλαμβάνει ομιλίες-συζητήσεις με θέμα το εθνικό νόμισμα και λύσεις στο οικονομικό αδιέξοδο της χώρας.

Αναλυτικά, στο Ηράκλειο ο κ. Καζάκης θα βρεθεί την Παρασκευή 15-5-2015 και ώρα 19:30 στο Εργατικό Κέντρο, στη Σητεία το Σαββάτο 16-5-2015 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο "Ίτανος" και στις Μοίρες την Κυριακή 17-5-2015 και ώρα 19:30 στο Δημαρχείο Φαιστού.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Τομέας Ε.ΠΑ.Μ. Κρήτης, «το Ε.ΠΑ.Μ. παραμένοντας πιστό στις θέσεις και στα προτάγματά του, σε όλη την περίοδο της κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας, πιστεύει ότι η μόνη λύση από αυτό το αδιέξοδο είναι η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα ως πράξη ανάκτησης της εθνικής μας κυριαρχίας και απεξάρτησης από ντόπιους και ξένους επικυρίαρχους καθώς και η διαγραφή ενός χρέους που ούτε το δημιούργησε ο ελληνικός λαός ούτε δαπανήθηκε προς όφελός του».

Σχόλια