default-image

Το video από το Ρούβας-Άρης Σούδας 5-0

Ποδόσφαιρο
Το video από το Ρούβας-Άρης Σούδας 5-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άστραψε και βρόντηξε χτες ο Ρούβας στο γήπεδο Τυμπακίου, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-0 του Άρη Σούδας για τη 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών της Κρήτης.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άγγελο Καστελιανάκη, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, ο Ρούβας πανηγύρισε την πρώτη του νίκη και την Κυριακή πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο κρίσιμο ντέρμπι με τον Ερμή Ζωνιανών, το οποίο θα γίνει πάλι στο Τυμπάκι. Ο Ρούβας έδειξε αποφασιστικότητα από τα πρώτα λεπτά και φάνηκε η ανωτερότητα απέναντι στον πρωταθλητή Χανίων, Άρη Σούδας, ο οποίος ήταν σε πολύ κακή μέρα και δεν απέφυγε τη βαριά ήττα.

Η ομάδα της Γέργερης μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και εκμεταλλεύτηκε τα πολλά αμυντικά κενά που είχε η ομάδα της Σούδας. Έτσι απείλησε στα πρώτα λεπτά με τους Κεφαλούκο, Καλογέρη και Κορδονούρη, ενώ στο 15? άνοιξε το σκορ, με τον Βάσο να εκτελεί ένα φάουλ και τον Κεφαλούκο στο δεύτερο δοκάρι με διαγώνιο σουτ να κάνει το 1-0.

Στο 17? η πρώτη και μοναδική καλή στιγμή στο ματς για τη Σούδα με τον Παπαθανασίου να σουτάρει αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 23? ο Φουκαράκης σούταρε, με τον Σαρτζετάκη να αποκρούει, αλλά στην επαναφορά ο Καστελιανάκης έκανε το 2-0 και στο 27? χάθηκε νέα ευκαιρία για το Ρούβα με τον Καστελιανάκη να βγάζει αυτήν τη φορά τη σέντρα, αλλά το πλασέ του Βάσου δεν ήταν καλό και μπλόκαρε ο Σαρτζετάκης. Τελικά, στο 35? ο Καστελιανάκης σε μία αντεπίθεση του Ρούβα, μετά από πάσα του Βάσου, «χόρεψε» την άμυνα του Άρη Σούδας και έκανε το 3-0.

Η επανάληψη είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και ο Ρούβας απλά πέτυχε δύο ακόμη γκολ... Στο 62? σημείωσε το 4-0 με τον Καστελιανάκη με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Βάσου, με τον επιθετικό του Ρούβα να υπογράφει το χατ τρικ στην αναμέτρηση. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Κλινάκης μπήκε μέσα στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Κεμπάτσι, με τον Κλινάκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να διαμορφώνει το τελικό 5-0.

ΡΟΥΒΑΣ: Φραγκιαδάκης, Πετράς, Καλογερής (64? Καλεμάκης), Κεφαλούκος, Κορδονούρης, Ντούμος (32? λ.τ. Τσιπλάκης), Φουκαράκης (72? Κλινάκης), Αντωνάκης, Βάσος, Χαλκιαδάκης, Καστελιανάκης.

ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ: Σαρτζετάκης, Γαλανάκης, Σκαλέρης (80? Τσουπάκης), Κεμπάτσι, Χατζηγιάννης, Ξανθουλάκης, Βολάνης, Φέζγκα (65? Γυπάκης), Στρατουδάκης, Μπραουδάκης (54? Κονταξάκης), Παπαθανασίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News