default-image

Άνω-κάτω το Δ.Σ. Φαιστού λόγω των ενταλμάτων σύλληψης

Κρήτη
Άνω-κάτω το Δ.Σ. Φαιστού λόγω των ενταλμάτων σύλληψης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φορτισμένο ήταν το κλίμα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού με αφορμή τα εντάλματα σύλληψης για χρέη.

Κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γιώργος Αρμουτάκης είπε ότι το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του τον περασμένο Μάρτιο, για χρέη που ανέρχονται στο πόσο των 600.000 ευρώ και αφορούν την Αναπτυξιακή Εταιρεία Πιτσιδίων-Ματάλων, συμπεριελάμβανε στους αποδέκτες και τα ονόματα της Μαρίας Πετρακογιώργη και του Αντώνη Καναβάκη, πρώην αντιδημάρχου.

Ο κ. Αρμουτάκης προσκόμισε το σχετικό επίσημο έγγραφο στο Σώμα του Συμβουλίου και απευθυνόμενος, με υψηλούς τόνους στην κ. Πετρακογιώργη, είπε: «Είστε και εσείς κατηγορούμενοι»!

Η κ. Πετρακογιώργη παίρνοντας αμέσως το λόγο απάντησε στις καταγγελίες του δημάρχου, μίλησε για ακατάσχετη λασπολογία προς το πρόσωπό της και υποστήριξε με σθένος ότι ουδέποτε έφτασε το εν λόγω ένταλμα στα χέρια της. «Δε γνωρίζω την ύπαρξη του συγκεκριμένου εντάλματος», είπε συγκεκριμένα, σύμφωνα με το mesaralive.gr.

Μέσα στο εκρηκτικό κλίμα που δημιουργήθηκε, αποχώρησε ο δήμαρχος από την αίθουσα και η συνεδρίαση συνεχίστηκε για λίγο ακόμη, μέσα σε έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News