Ειδήσεις

Δωρεά των φωτογράφων της ΕΦΕΚ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Με διακριτικότητα και σεβασμό προς το συνάνθρωπο, οι φωτογράφοι της Κρήτης-μέλη της ΕΦΕΚ προχώρησαν σε δωρεά ειδών διατροφής και πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας Ηρακλείου, δείχνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο την ευαισθησία τους. Με τη σειρά τους τα μέλη του Κοινωνικού Παντοπωλείου απευθύνουν ευχαριστήρια επιστολή προς την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Κρήτης για τη στήριξή της προς τη δομή.

Όπως αναφέρουν, «το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας ευχαριστεί την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Κρήτης για τη στήριξη της δομής μας και την ευγενική τους δωρεά σε τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής, βρεφικά γάλατα και βρεφικές κρέμες.

Η οργανωμένη και έμπρακτη αλληλεγγύη μπορεί να δώσει με αξιοπιστία και διακριτικότητα την ανακούφιση, τη στήριξη και το χρόνο που χρειάζονται κάποιοι συμπολίτες μας για να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους χωρίς να πληγωθεί η αξιοπρέπειά τους».

Σημειώνεται ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο καλείται να συνεχίσει να καλύπτει ανάγκες σε είδη διατροφής και ατομικής υγιεινής σε τουλάχιστον 300 οικογένειες κάθε μήνα από τον Ιανουάριο του 2013. Παράλληλα παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής και ενημέρωσης για τη λειτουργία όλων των κοινωνικών δομών. Υποστηρίζεται από τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Α. & Μ. Καλοκαιρινού και εμψυχώνεται από το ΚΕΘΕΑ "Αριάδνη".

Τέλος υπενθυμίζεται ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας βρίσκεται στην οδό Κοσμά Ζώτου & Μονής Αγκαράθου (τηλ. επικοινωνίας 2810-244186, εmail: koinpantopoleio.her@gmail.com).

Σχόλια