default-image

Σύσκεψη στην Π.Ε. Λασιθίου για την καθαριότητα του ΒΟΑΚ

Κρήτη
Σύσκεψη στην Π.Ε. Λασιθίου για την καθαριότητα του ΒΟΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρεία σύσκεψη εκπροσώπων φορέων, Σωμάτων Ασφαλείας, υπηρεσιών, πολιτιστικών συλλόγων και εθελοντικών οργανώσεων, σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας Λασιθίου, συγκάλεσε την Τρίτη 12 Μαΐου η αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη, με θέμα την εκστρατεία καθαριότητας του ΒΟΑΚ, που με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη πρόκειται να υλοποιηθεί 24 Μαΐου και στις 4 περιφερειακές ενότητες του νησιού.

Πρόκειται για μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης-ενημέρωσης των πολιτών με στόχο την καθαριότητα στο Βόρειο Οδικό Άξονα, που θα επεκταθεί και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Παράλληλα με τη δράση καθαριότητας θα γίνει διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού, ενώ για την προώθηση της εκστρατείας θα υπάρξει ειδικό βίντεο που θα προσκαλεί τους πολίτες να συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια.

Η δράση θα εξελιχθεί στις 24 Μαΐου και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες του νησιού με τη συνεργασία των εμπλεκόμενων Δήμων, υπηρεσιών, εθελοντικών οργανώσεων και πολιτιστικών συλλόγων.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων η αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη, στις 24 Μαΐου 2015 και συγκεκριμένα στο ύψος των Λιμνών (στο πάρκινγκ στο 189ο χλμ.), στο δήμο Αγίου Νικολάου, θα πραγματοποιηθούν συμβολικές δράσεις καθαρισμού του ΒΟΑΚ σε συνεργασία με τους Δήμους και τους φορείς της ευρύτερης περιοχής.

«Οι πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης που έχουν προγραμματιστεί και θα λάβουν χώρα σε όλη την Κρήτη σκοπό έχουν την αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων ώστε να γίνει πιο καθαρό αλλά και πιο ασφαλές το οδικό δίκτυο της Κρήτης», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Πετράκη.

Η αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου ευχαρίστησε όλους τους φορείς και ειδικά τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου για τη συνδρομή τους στη συγκεκριμένη εκστρατεία καθαρισμού του ΒΟΑΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News