default-image

Συνελήφθη Βέλγος με 12 δενδρύλλια στο Λασίθι

Κρήτη
Συνελήφθη Βέλγος με 12 δενδρύλλια στο Λασίθι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας 59χρονος από το Βέλγιο συνελήφθη στο Λασίθι για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα βρέθηκε να καλλιεργεί 12 δενδρύλλια κάνναβης.

Σύμφωνα με το δελτίο της Αστυνομίας «συνελήφθη σήμερα (σ.σ. χθες 12.05.2015) το μεσημέρι σε περιοχή του δήμου Σητείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, 59χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βελγίου για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών».

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου που εφαρμόζεται στο πεδίο αυτό, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, στις 12.05.2015 το πρωί πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς της παραπάνω υπηρεσίας στην οικία του 59χρονου αλλοδαπού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς μέσα σε γλάστρες, ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης, ύψους έως πενήντα εκατοστών και αποσπάσματα δενδρυλλίων κάνναβης (φύλλα) βάρους 18 γραμμαρίων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News