default-image

Με "φάκελο" ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ

Αθλητισμός
Με "φάκελο" ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύωρη ήταν η βραδινή συνεδρίαση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στα γραφεία κάτω από τη θύρα 1, με την γενική συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας να είναι το "καυτό" θέμα στην ατζέντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος Γιάννης Δανδάλης δεν προχώρησε σε… αποκαλύψεις για τους επιχειρηματίες που τον έχουν προσεγγίσει, όμως προκύπτουν κάποια σημαντικά στοιχεία. Ένα από αυτά, είναι ότι υπάρχει έτοιμο σχέδιο για το πώς θα οργανωθεί η ομάδα σε όλα τα επίπεδα, εφόσον η… σκυτάλη πάει στον Ερασιτέχνη.

Από ότι φαίνεται, στα θέματα ημερήσιας διάταξης δεν μπορεί τελικά να μπει η απόφαση για την επιλογή κατηγορίας, χωρίς αυτό να είναι απαγορευτικό για να συζητηθεί.

Πριν το χθεσινό συμβούλιο, είχε προηγηθεί την Δευτέρα μια συνάντηση του Γιάννη Δανδάλη με τα προεδρεία των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ. Έγινε ευρύτερη συζήτηση για το μέλλον της ομάδας, όπου και εκεί επιβεβαιώθηκαν οι συζητήσεις με ομάδα επιχειρηματιών.

Τέλος, ολοκληρώθηκε χθες η προθεσμία για την κατάθεση μετοχών, από όποιον ενδιαφέρεται να έχει δικαίωμα ψήφου και συμμετοχή στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ. Μάλιστα, όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρξε έντονη κινητικότητα, με τις κατατεθειμένες μετοχές να ξεπερνούν το 50%.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News