Ειδήσεις

Η διασκέδαση ίσως και να του στοιχίσει την όρασή του

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται 27χρονος που το περασμένο Σάββατο διασκέδαζε με παρέα σε μπαρ του Ρεθύμνου, όταν ξέσπασε καυγάς, χωρίς ο ίδιος να έχει ανάμιξη σε αυτόν, ωστόσο θραύσματα γυαλιού εκσφενδονίστηκαν, τον χτύπησαν στο μάτι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Από το Νοσοκομείο Ρεθύμνου, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, με τους γιατρούς να υποστηρίζουν ότι η κατάσταση της όρασής του είναι ιδιαιτέρως σοβαρή δίχως να έχει αποφευχθεί ο κίνδυνος να χάσει την όρασή του. Σύμφωνα με την αναπληρώτρια διοικήτρια του ΠΑΓΝΗ κ. Ελένη Μπουρμπουδάκη, όπως δήλωσε στο neakriti.gr, ο τραυματίας που νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, «φέρει θλαστικά τραύματα στον βολβό και στα βλέφαρα και οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται ιδιαιτέρως κρίσιμες, όχι για τη ζωή του, αλλά για την όρασή του».

Ώρες αγωνίας και για την οικογένειά του νεαρού άνδρα, που από τη μία στιγμή στην άλλη η διασκέδαση πήρε άσχημη τροπή και πλέον ο ίδιος αλλά και οι οικείοι του να εύχονται η περιπέτειά του να έχει τελικά αίσια έκβαση.

Βάλια Μπούη

Σχόλια