default-image

"Να μείνουμε ενωμένοι…"

Ποδόσφαιρο
"Να μείνουμε ενωμένοι…"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χάμες Ροντρίγκες υποστήριξε πως οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στον αυριανό επαναληπτικό ημιτελικό από τη Γιουβέντους για να καταφέρουν να περάσουν στον τελικό του Champions League.

Ο Κολομβιανός άσος των «μερένχες» μίλησε, επίσης, για το έργο που έχει να φέρει εις πέρας η ομάδα του, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και όσα έχουν ακουστεί για τους Γκάρεθ Μπέιλ και Ίκερ Κασίγιας.

«Είμαι χαρούμενος όταν μπορώ να βοηθάω την ομάδα. Κάθε φορά που ο προπονητής με βάζει να παίξω, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

Για τον επαναληπτικό κόντρα στη Γιουβέντους: «Πρέπει να παίξουμε με ένταση. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε, όταν δημιουργούμε ανοίγματα. Πρέπει, όμως, να έχουμε υπομονή. Έχουμε παίκτες που μπορούν να σκοράρουν».

Για την κατάσταση της Γιουβέντους: «Έπαιξαν καλά στο πρώτο ματς, αλλά αύριο θα είναι ένα ωραίο τεστ για μας. Το όνειρό μου είναι να βρεθώ στον τελικό του Champions League. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να νικήσουμε στον επαναληπτικό».

Για τον κόσμο: «Οι οπαδοί στο «Μπερναμπέου» αύριο πρέπει να είναι ο δωδέκατος παίκτης μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή του».

Για τα σχόλια που έχουν ακουστεί για τον Γκάρεθ Μπέιλ και τον Ίκερ Κασίγιας: «Θέλουμε όλοι να παίζουμε με τον Μπέιλ, όπως και με τους άλλους. Είμαστε ομάδα και πρέπει να μένουμε ενωμένοι. Ο Ίκερ είναι ο αρχηγός και έχει κερδίσει πολλά τρόπαια εδώ. Αξίζει τον σεβασμό μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News