Ειδήσεις

Στην Εντατική με αιμάτωμα ο 15χρονος ποδοσφαιριστής

Διασωληνωμένος στην Εντατική βρίσκεται ο 15χρονος ποδοσφαιριστής από την Ακαδημία του Εργοτέλη, μετά το σοβαρό ατύχημα που υπέστη το απόγευμα της Δευτέρας στο Μαρτινέγκο. Ο νεαρός επέστρεφε με το ποδήλατό του από την προπόνηση, όταν έχασε την ισορροπία του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας από ύψος περίπου 5 μέτρων με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Πλαστήρα.

Το ασθενοφόρο άμεσα μετέφερε τον τραυματία στο ΠΑΓΝΗ, με το νεαρό να έχει πάντως τις αισθήσεις του. Ο νεαρός νωρίτερα είχε περάσει από αξονικό τομογράφο για να διαπιστωθεί τι τραύματα υπέστη. Τα πρώτα στοιχεία έκαναν λόγο για ένα μικρό αιμάτωμα στο κεφάλι και κάταγμα στο χέρι του. Οι γονείς του έντρομοι βρίσκονται στο πλάι του από την πρώτη στιγμή, όπως και η αδελφή του, που έχει ήδη μιλήσει με τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο ΠΑΓΝΗ.

Το σημείο όπου "έφυγε" με το ποδήλατό του στον γκρεμό ο 15χρονος ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη

Έπεσε με το ποδήλατο στο κενό από ύψος περίπου 5 μέτρων

Προσπάθησε να πάει με το ποδήλατό του στην άκρη για να περάσει διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο δρόμος ήταν στενός και ο 15χρονος αναβάτης του δικύκλου έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στον γκρεμό!

Σχεδόν κάθε μέρα έκανε προπόνηση ο ανήλικος ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας του Εργοτέλη και πηγαινοερχόταν με το ποδήλατό του. Κι όμως η χθεσινή προπόνηση παραλίγο να ήταν και η τελευταία, καθώς στο γυρισμό έπεσε από ύψος τεσσάρων-πέντε μέτρων και χτύπησε σοβαρά. Τόσο στο κεφάλι, που αιμορραγούσε, όσο και στο αριστερό χέρι του. Το σοβαρό περιστατικό, που σήμανε συναγερμό στο ΕΚΑΒ, αλλά και στο Α' Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 χθες το απόγευμα στο Μαρτινέγκο.

Έχοντας ολοκληρώσει την προπόνησή του ο 15χρονος ποδοσφαιριστής, που ανήκει στην ομάδα 2000 του συλλόγου, έφυγε από το Μαρτινέγκο με το ποδήλατό του, δίχως να έχει υπολογίσει αυτήν τη φορά την κακή στιγμή! Κατηφορίζοντας προς τη λεωφόρο Πλαστήρα, όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, επιχείρησε να πάει αριστερά του δρόμου για να περάσει αυτοκίνητο που κινούνταν πίσω του. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει την ισορροπία του και να γκρεμοτσακιστεί από ύψος τουλάχιστον 4 μέτρων. Εξάλλου, κατά το περιστατικό υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας ένα άλλο παιδί, που ήδη θα κατέθετε νωρίς χθες το βράδυ στο Α' Αστυνομικό Τμήμα, η οποία διενεργεί και την προανάκριση της υπόθεσης.

Ιωάννα Βλαχάκη

Σχόλια