default-image

Τρίκαλα: Ο ποταμός γέμισε… 50ευρα και 100ευρα! (βίντεο)

Ελλάδα
Τρίκαλα: Ο ποταμός γέμισε… 50ευρα και 100ευρα! (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτα πράγματα έγιναν στα Τρίκαλα, με πολλούς ανθρώπους να… βουτάνε μέσα στον Ληθαίο ποταμό που διασχίζει το κέντρο της πόλης των Τρικάλων, όχι για να πιάσουν ψάρια, αλλά για να ψαρέψουν αμέτρητα χαρτονομίσματα των 50 και των 100 ευρώ (!), που άγνωστος έριξε μέσα, κοντά στην γέφυρα Βουβής.

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν, καθώς τα πρώτα χαρτονομίσματα που κατάφεραν και έβγαλαν μέσα από το ποτάμι, φαίνεται πως είναι αληθινά! Πράγμα που μέχρι στιγμής δεν μπορεί να διαψεύσει, ούτε καν η Αστυνομία.

Στο ρεπορτάζ που έγινε επί τόπου, πιάσαμε 2 χαρτονομίσματα των 50 και των 100 ευρώ, τα οποία μας φάνηκαν απολύτως αληθινά και όχι ψεύτικα…

Με το υδατογράφημα, με την εσωτερική γραμμή και με άριστη ποιότητα χαρτιού.

Στην αρχή επενέβη η Αστυνομία και πήρε όσα χαρτονομίσματα έπιασαν από το ποτάμι οι πρώτοι που βούτηξαν. Κανείς δεν ξέρει πόσα ήταν τα χαρτονομίσματα και σε πόσες χιλιάδες ευρώ ισοδυναμούσαν. Το μόνο που παραμένει, είναι η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας που εξετάζει αυτή τη στιγμή το θέμα, αν πράγματι είναι αληθινά ή ψεύτικα και ποιος τα πέταξε μέσα στο ποτάμι και για ποιον λόγο.

Πηγή: trikalaola.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News