default-image

Τίμησαν τη Μητέρα στα Μάλια

Κρήτη
Τίμησαν τη Μητέρα στα Μάλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, happenings, παιδικό ενθουσιασμό, κατασκευές και παιχνίδια η πρωτοβουλία αλλά και θαυμάσια ιδέα που είχαν ο Σύλλογος Γυναικών Μαλίων "Εστία" να διοργανώσουν, για 2η συνεχή χρονιά, μια τόσο ζεστή και συγκινητική εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας, το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαΐου 2015, στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου.

Οι γυναίκες του Συλλόγου, αφού έκαναν μια μικρή βόλτα στους κήπους της περιοχής και μάζεψαν όσα περισσότερα λουλούδια μπορούσαν, τα έφτιαξαν σε μπουκετάκια και τα έδωσαν στα μικρά παιδιά να τα χαρίσουν στις μανούλες τους.

Μαμάδες, μπαμπάδες, παιδάκια, παππούδες, γιαγιάδες, μέσα σε μία ζεστή, όμορφη, απογευματινή ανοιξιάτικη μέρα με πολύ κόσμο, τίμησαν με το δικό τους ξεχωριστό και συγκινητικό τρόπο τη γυναίκα της ζωής μας, τη Μητέρα!

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε όλες τις μητέρες που παρευρέθηκαν μαζί με τα παιδιά τους στην εκδήλωση αλλά και για το τεράστιο έργο που επιτελούν - ειδικά μέσα στις σημερινές δυσμενέστατες συνθήκες - τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και να συνεχίσουν να εισπράττουν συνεχώς την αγάπη, το θαυμασμό και το σεβασμό που τους αξίζει από όλους μας.

«Σε μία εποχή που πλήττεται ο θεσμός της οικογένειας, η μητέρα ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι ο ακλόνητος βράχος, που θα μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε την πορεία μας για το καλύτερο και ο στυλοβάτης όλης της οικογένειας», τόνισε η πρόεδρος.

Κι έκλεισε με την απαγγελία του πολύ γλυκού στίχου:

«Μόνο η μάνα σ' αγαπά δίχως γιατί και πρέπει,

εκείνη και το λάθος σου πάντα σωστό το βλέπει»!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News