default-image

Τοπικό: Πρόταση γάμου στο γήπεδο! (video)

Ποδόσφαιρο
Τοπικό: Πρόταση γάμου στο γήπεδο! (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια από τις ομορφότερες στιγμές των γηπέδων της ΕΠΣΗ εξελίχτηκε την Κυριακή στο Γάζι, με τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας NOVA Απολυμαντική Στέλιο Χιώτη να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ελίνα Μωραΐτη πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Εθνικό!

Η "σκηνοθεσία" ήταν... απίστευτη, αφού στο κόλπο ήταν άπαντες από την ομάδα της Ομόνοιας και ετοίμαζαν την έκπληξη στην Ελίνα. Με πρόσχημα ότι η Ομόνοια θα έδινε τιμητική πλακέτα στον Χιώτη, κάλεσαν την Ελίνα να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει την απονομή.

Όμως την ώρα που οι ομάδες βγήκαν για να χαιρετήσουν τον κόσμο, οι παίκτες της Ομόνοιας έβγαλαν τις φανέλες τους και φορώντας μπλουζάκια που έγραφαν "Ελίνα θα με παντρευτείς;" συμμετείχαν στην πρόταση γάμου του συμπαίκτη τους!

Στη συνέχεια, ο Στέλιος Χιώτης γονάτισε μπροστά στην αγαπημένη του, της έδωσε δαχτυλίδι και ανθοδέσμη, και η Ελίνα συγκινημένη είπε το «ναι»! Μάλιστα, ο έμπειρος παίκτης στη συνέχεια έβαλε και γκολ στη νίκη της ομάδας του με 4-2, αφιερώνοντάς το στη μέλλουσα σύζυγό του!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News