Ειδήσεις

Περιοδεία Δ. Καζάκη στην Κρήτη

Περιοδεία με ομιλίες και συζητήσεις με θέμα το εθνικό νόμισμα και λύσεις στο οικονομικό αδιέξοδο της χώρας θα πραγματοποιήσει το ιδρυτικό μέλος του Ε.ΠΑ.Μ και οικονομολόγος, κ. Δημήτρης Καζάκης.

Στην εβδομαδιαία περιοδεία του στην Κρήτη (από τις 12 έως και τις 17 Μαΐου) ο κ. Καζάκης θα συνοδεύεται από κλιμάκιο του Ε.ΠΑ.Μ. αποτελούμενο από τον Α' Συντονιστή της Πολιτικής Γραμματείας, Θέμη Συμβουλόπουλο, τον Β' Συντονιστή, Γιάννη Αθανασιάδη, και τον πρώην συντονιστή της Πολιτικής Γραμματείας, στρατηγό ε.α. Δημήτρη Κυπριώτη,

Ο Δημήτρης Καζάκης θα δώσει επίσης, συνεντεύξεις σε τοπικές εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικά κανάλια σε κάθε πόλη της Κρήτης που θα παραβρεθεί.

Αναλυτικά οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στις πόλεις:

*Την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 19:30 ο κ. Καζάκης θα μιλήσει στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

*Την Πέμπτη 14 Μαΐου και ώρα 19:30 θα βρίσκεται στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου.

*Την Παρασκευή 15 Μαΐου και ώρα 19:30 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

*Το Σάββατο 16 Μαΐου και ώρα 18:00 στη Σητεία και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο "Ίτανος", ενώ την Κυριακή 17 Μαΐου και ώρα 19:30 θα μιλήσει στο δημαρχείο Φαιστού.

Το Ε.ΠΑ.Μ. «παραμένοντας πιστό στις θέσεις του, σε όλη την περίοδο της κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας πιστεύει ότι η μόνη λύση από αυτό το αδιέξοδο είναι η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα ως πράξη ανάκτησης της εθνικής μας κυριαρχίας και απεξάρτησης από ντόπιους και ξένους επικυρίαρχους καθώς και η διαγραφή ενός χρέους που ούτε το δημιούργησε ο Ελληνικός λαός ούτε δαπανήθηκε προς όφελος του».

Σχόλια