default-image

Τέταρτη ολική ανατροπή μέσα στην περίοδο για την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Τέταρτη ολική ανατροπή μέσα στην περίοδο για την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ χθες κατάφερε να γυρίσει το ματς κόντρα στον Απόλλωνα κι ενώ ήταν πίσω στο σκορ, να φύγει τελικά από το γήπεδο κερδισμένη. Αυτή ήταν η τέταρτη ολική φετινή ανατροπή του δικεφάλου. Άλλες τρεις φορές φέτος η ομάδα του Δέλλα, ενώ ήταν πίσω στο σκορ, έφυγε νικήτρια από το γήπεδο.

Η πρώτη, χρονικά, πάλι με τον Απόλλωνα, πάλι στο ΟΑΚΑ. Ήταν στις 19 Οκτωβρίου, όταν για τη 2η αγωνιστική, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προηγήθηκε με τον Γκονζάλες, όμως η ΑΕΚ με τους Ντακόλ (61’) και Μάνταλο (85’) πήρε τον αγώνα.

Λίγες ημέρες μετά, στις 2 Νοεμβρίου, στη Ριζούπολη και κόντρα στον Αχαρναϊκό έγινε το απίθανο: Η ΑΕΚ έχανε 1-0 με γκολ του Γέσιτς από το 26’, όμως τα γκολ των Ντακόλ στο 91’ και του Μπρέσεβιτς στο 95’ πέτυχαν την ολική ανατροπή μέσα στις καθυστερήσεις. Οι ανατροπές τρίτωσαν στις 15 Μαρτίου στον Ταύρο, όταν η ΑΕΚ βρέθηκε μόλις στο 4’ πίσω στο σκορ από τον Φωστήρα, όμως πριν καν τελειώσει το ημίχρονο είχε γυρίσει τον αγώνα με τους Γιόχανσον (18’) και Πλατέλλα (36’), ενώ ο Ζόριτς στο 80’ έγραψε το τελικό 1-3.

Υπάρχουν βέβαια και αγώνες που η ΑΕΚ δεν πρόλαβε να τα γυρίσει ολοκληρωτικά… Ήταν πάλι ο Απόλλωνας όταν στο ματς της Ριζούπολης προηγήθηκε με 1-0, όμως η ΑΕΚ αν και με 10 παίκτες κατάφερε να ισοφαρίσει και να φύγει με το 1-1. Ήταν επίσης και ο αγώνας με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, στο οποίο η ΑΕΚ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και αφού ισοφάρισε, τελικά έχασε με 2-1.

Πηγή: ΑΕΚ365.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News