default-image

Επέστρεψε με γκολ ο Πογκμπά

Ποδόσφαιρο
Επέστρεψε με γκολ ο Πογκμπά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαμόγελα στη Γιουβέντους παρά την ισοπαλία με την Κάλιαρι (1-1). Ο λόγος δεν είναι άλλος από την επιστροφή του Πολ Πογκμπά, ο οποίος το Σάββατο αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες και έδειξε πανέτοιμος.

Ο Γάλλος, μάλιστα, θύμισε αμέσως πόσο σημαντικός είναι στους πρωταθλητές Ιταλίας ανοίγοντας το σκορ στο 45' και ξεκαθαρίζοντας με την εμφάνισή του πως υπολογίζεται κανονικά και για τον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Λόγω αυτού, άλλωστε, η σύνθεση των Τορινέζων είχε πάρα πολλές αλλαγές. Η ενδεκάδα που παρατάχθηκε ήταν ανάγκης, αφού ο τίτλος έχει κατακτηθεί και οι παίκτες του Αλέγκρι δεν έχουν λόγο να πιεστούν.

Αυτή τη χαλαρότητα εκμεταλλεύτηκε στο 85' η Κάλιαρι παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Ροσετίνι. Το πιο πιθανό, όμως, είναι να μην φτάνει αυτός στο τέλος της χρονιάς για να παραμείνει στην κατηγορία, αφού με ματς παραπάνω είναι στο -5 από τη σωτηρία.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Ρόμουλο, Μπαρτζάλι, Ογκμπόνα, Παντοΐν, Μαρκίζιο (59' Στουράρο), Περέιρα (75' Βιτάλε), Πογκμπά (63' Ντε Τσέλιε), Πέπε, Κομάν, Μάτρι.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Μπρκιτς, Μπαλτζάνο, Τσεπιτέλι (73' Ντιακιτέ), Ροσετίνι, Ντανίλο Αβελάρ, Κρίσετιγκ, Ζοάο Πέδρο, Ντόνσα (68' Σάου), Έκνταλ, Ντιέγκο Φαρίας, Τσοπ (77' Λόνγκο).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News