default-image

Περιοδεία του ιδρυτή του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη στην Κρήτη

Κρήτη
Περιοδεία του ιδρυτή του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εβδομαδιαία περιοδεία στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει ο πρώην γενικός γραμματέας και ιδρυτικό μέλος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου ( Ε.ΠΑ.Μ ), οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης από την Τρίτη 12 Μαΐου έως και τις 17 του μήνα.

Ο κ. Καζάκης θα συνοδεύεται από κλιμάκιο του Ε.ΠΑ.Μ. αποτελούμενο από τον Α' συντονιστή της Πολιτικής Γραμματείας Θέμη Συμβουλόπουλο, το Β' συντονιστή Γιάννη Αθανασιάδη, και τον πρώην συντονιστή της Πολιτικής Γραμματείας, στρατηγό ε.α. Δημήτρη Κυπριώτη.

Η περιοδεία θα συμπεριλαμβάνει ομιλίες-συζητήσεις με θέμα το εθνικό νόμισμα και λύσεις στο οικονομικό αδιέξοδο της χώρας.

Ο Δημήτρης Καζάκης θα δώσει, επίσης, συνεντεύξεις σε τοπικές εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικά κανάλια σε κάθε πόλη της Κρήτης που θα παραβρεθεί.

Αναλυτικά οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν:

* Στα Χανιά την Τετάρτη 13-5-2015 και ώρα 19:30 στο Εργατικό Κέντρο Χανίων

* Στο Ρέθυμνο την Πέμπτη 14-5-2015 και ώρα 19:30 στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου

* Στο Ηράκλειο την Παρασκευή 15-5-2015 και ώρα 19:30 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

* Στη Σητεία το Σαββάτο 16-5-2015 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο "Ίτανος"

* Στις Μοίρες την Κυριακή 17-5-2015 και ώρα 19:30 στο Δημαρχείο Φαιστού

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Τομέας Ε.ΠΑ.Μ. Κρήτης, «το Ε.ΠΑ.Μ. παραμένοντας πιστό στις θέσεις και στα προτάγματά του, σε όλη την περίοδο της κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας, πιστεύει ότι η μόνη λύση από αυτό το αδιέξοδο είναι η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα ως πράξη ανάκτησης της εθνικής μας κυριαρχίας και απεξάρτησης από ντόπιους και ξένους επικυρίαρχους καθώς και η διαγραφή ενός χρέους που ούτε το δημιούργησε ο ελληνικός λαός ούτε δαπανήθηκε προς όφελός του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News