default-image

Ο Εσιέν η «βόμβα» του Παναθηναϊκού!

Ποδόσφαιρο
Ο Εσιέν η «βόμβα» του Παναθηναϊκού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μίκαελ Εσιέν είναι η "βόμβα" που παλεύει να... απασφαλίσει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να αποκτήσει τον ηγέτη που του έλειπε στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής και δη στη θέση του αμυντικού μέσου!

Ο 32χρονος διεθνής Γκανέζος άσος μένει ελεύθερος από τη Μίλαν και οι "πράσινοι" βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή μαζί του προκειμένου να τον ντύσουν στα πράσινα, υλοποιώντας μετά από χρόνια -και δη την εποχή της πολυμετοχικότητας- μία μεταγραφή με κρότο... αεροδρομίου που θα δημιουργήσει ενθουσιασμό στον κόσμο και που ταυτόχρονα θα ισχυροποιήσει τα μέγιστα την ομάδα την επικείμενη μεταγραφική περίοδο.

Η "μάχη" ασφαλώς και δεν είναι εύκολη, για ευνόητους λόγους, πλην όμως άπαντες στο "τριφύλλι" συμφωνούν ότι διαθέτει όλο το "πακέτο" (κλάση-ποιότητα, προσωπικότητα, παραστάσεις και γενικότερα χαρακτηριστικά που μπορούν να... εκτοξεύσουν ολόκληρη την ομάδα) και είναι σαφές ότι γίνεται ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να επέλθει η συμφωνία στο οικονομικό.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Εσιέν είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, έχοντας ήδη πάρει τις απαραίτητες συστάσεις για τον σύλλογο και τη χώρα μας, ενώ από πρακτικής πλευράς το "τριφύλλι" είναι έτοιμο να του προσφέρει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με απολαβές πάνω από 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο "καθαρά", κατόπιν σχετικής έγκρισης του προέδρου του, Γιάννη Αλαφούζου.

Το "πακέτο" του συμβολαίου του (τα μπόνους συμμετοχών και στόχων, αλλά και το ακριβές ύψος των σταθερών ετήσιων απολαβών του) τίθεται εδώ και καιρό προς διαπραγμάτευση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η απόσταση που υπάρχει δεν είναι μεγάλη και μπορεί να καλυφθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Οι υπόλοιποι μνηστήρες

Εντονο ενδιαφέρον για τον Εσιέν, πέραν του Παναθηναϊκού, έχουν δείξει, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, πολλές ομάδες από το MLS της Αμερικής, από την Ινδία, την Τουρκία (Μπεσίκτας) αλλά και από την Αγγλία, με τα ρεπορτάζ να τονίζουν ότι ειδικά η Γουότφορντ προσπάθησε να τον αποκτήσει, αλλά ήταν δύσκολο να προσεγγίσει τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Ο ίδιος ο Εσιέν στο πρόσφατο παρελθόν έχει τονίσει ότι προτιμά να μείνει στην Ευρώπη και να συνεχίσει να αγωνίζεται σε Τσάμπιονς Λιγκ ή Γιουρόπα Λιγκ ακόμη και με λιγότερα χρήματα από τα 2 εκατ. ευρώ «καθαρά» που λαμβάνει στη Μίλαν.

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News