Ειδήσεις

Τζιπ εναντίον δρομέων στην παραλιακή

Έτρεχαν για να βελτιώσουν την υγεία τους και κόντεψαν να τη χάσουν. Ένα απίστευτο περιστατικό αργά το απόγευμα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου ανέδειξε για μία ακόμη φορά την απαράδεκτη οδηγική συμπεριφορά μερίδας οδηγών.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ζευγάρι νεαρών δρομέων κινούμενο επί της παραλιακής λεωφόρου, στο ύψος της πλατείας του παλιού "Ξενία", και ενώ βρισκόταν στην άκρη του δρόμου σε μία από τις δύο διαβάσεις που βρίσκονται στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα, ένα πολυτελές τζιπ χρώματος ασημί θέλησε να κάνει αναστροφή επί της παραλιακής ανάμεσα στις δύο διαβάσεις των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας, πέφτοντας πάνω στο ζευγάρι των δρομέων.

Ευτυχώς κανείς από τους δύο δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο ο οδηγός είχε και το θράσος να επιτεθεί φραστικά - και όχι μόνο - εναντίον του ζευγαριού που είχε βγει το απόγευμα για να αθληθεί στο Ηράκλειο.

Με την παρέμβαση των περαστικών το ζευγάρι, που έμεινε έκπληκτο από την απαράδεκτη συμπεριφορά του οδηγού, γλίτωσε από τις άγριες διαθέσεις του.

Πάντως, παρότι ενημερώθηκαν οι λιμενικές Αρχές για το γεγονός, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή επικρατούσε κυκλοφοριακός φόρτος επί της παραλιακής με μποτιλιάρισμα, και αυτό δεν τους επέτρεψε να εντοπίσουν γρήγορα το τζιπ.

(Φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια