default-image

1ο Τουρνουά Μίνι Βόλλευ ΓΡΥΠΑΣ

Ηράκλειο
1ο Τουρνουά Μίνι Βόλλευ ΓΡΥΠΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Αθλητικό Σωματείο Γρύπας διοργανώνει το  "1ο Τουρνουά Μίνι Βόλλευ ΓΡΥΠΑΣ " στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελεσών του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων την Κυριακή 10 Μαϊου από τις 10:00 έως τις 15:00 με την συμμετοχή των ομάδων " Πήγασος " και "Φιλαθλητικός". 

Παρών στην εκδήλωση αναμένετε να δώσουν περισσότεροι από 60 αθλητές και αθλήτριες των τριών ομάδων.

Για τα παιδιά, το τουρνουά αυτό αποτελεί ιδανική ευκαιρία να γευτούν τη χαρά των αγώνων ,να γνωρίσουν αθλητές από άλλες ομάδες και θα τα βοηθήσει  να καταλάβουν την αξία της συμμετοχής και όχι της νίκης αφού σε όλα τα παιδιά στο τέλος της εκδήλωσης θα μοιραστούν αναμνηστικά διπλώματα.

Προπονητής ομάδας Γρύπας , Μανώλης Πρασανάκης .

Λίγα λόγια για τον Γρύπα 

Το Αθλητικό Σωματείο Γρύπας υπάρχει επίσημα από το 2014, βασικοί σκοποί του σωματείου είναι η σωματική άσκηση, η συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών και αθλητριών του αθλήματος της πετοσφαίρισης (βόλεϋ) και φυσικά η συμμετοχή αυτών σε αθλητικούς αγώνες εντός και εκτός Κρήτης .

Η διάδοση του ευ αγωνίζεσθε και η καταπολέμηση συμπεριφορών που δεν συμβιβάζονται με τον αθλητισμό όπως βία , ρατσισμός ή οποιαδήποτε άλλη διάκριση. Αυτό  θα επιτευχθεί  μέσω της διαρκούς  επιμόρφωσης των μελών του και της ανάπτυξης πνεύματος ευθύνης και αλληλεγγύης μεταξύ τους .

Οι αθλητές του σωματείου είναι ηλικιών 6 εως 15 ετών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News