default-image

Στο Παγκόσμιο της Κολομβίας η Καστρινού του ΟΦΗ

Σπορ
Στο Παγκόσμιο της Κολομβίας η Καστρινού του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο μεγάλο ραντεβού του Παγκόσμιου πρωταθλήματος Στίβου παίδων-κορασίδων που θα γίνει στην Κολομβία τον Ιούλιο, θα δώσει το παρών η αθλήτρια του ΟΦΗ, Μελίνα Καστρινού που έπιασε τα σχετικά όρια.

Η αθλήτρια του ΟΦΗ συγκέντρωσε στο έπταθλο 4.942 βαθμούς (το όριο για το Παγκόσμιο ήταν 4.900), στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σχολικών αγώνων που έγινε (6-7 Μαίου) στην Πάτρα.

Να σημειωθεί ότι πριν μερικές μέρες η Μελίνα Καστρινού ήταν νικήτρια και στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος με 4.449 βαθμούς που έγινε στην Αθήνα.

Μεγάλη εμφάνιση όμως έκαναν στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα της Πάτρας, δυο ακόμη αθλητές του ΟΦΗ, οι οποίοι έχασαν για λίγο το όριο για το Παγκόσμιο, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να το πιάσουν σε επόμενους αγώνες.

Ο Γιώργος Καλογεράκης στα 400μ εμπόδια κατέλαβε την πρώτη θέση με χρόνο 53.65 (ατομικό ρεκόρ), ενώ το όριο για το Παγκόσμιο ήταν 53.50. Παράλληλα, η Αφροδίτη Μανιού με 49.82 ακόντιο (όριο για το Παγκόσμιο 50 μέτρα) πήρε και αυτή την πρώτη θέση.

Σημαντικές όμως επιτυχίες σημείωσαν και άλλοι αθλητές του στίβου του ΟΦΗ, που έπιασαν τα μπόνους για Πανεπιστημιακές σχολές.Ο Βουτουφιανάκης Ραφαήλ τερμάτισε τρίτος στο Δέκαθλο Παίδων με 5.789 βαθμούς (ατομικό ρεκόρ). Ο Τσαγκαράκης Μιχάλης τρίτος στο ακόντιο (57μ).

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ συγχαίρει τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τους εύχεται ανάλογες και ακόμα καλύτερες στιγμές και στο μέλλον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News