Ειδήσεις

Σχόλιο Κωστή Δερμιτζάκη για το ΤΕΙ Ιεράπετρας

«Η προσπάθεια η δική μας και ο αγώνας των κατοίκων της Ιεράπετρας συνεχίζεται αμείωτος για την ικανοποίηση του απόλυτα δικαιολογημένου και πάνδημου αιτήματος της επαναλειτουργίας του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης στη πόλη της Ιεράπετρας», τονίζει σε δήλωσή του ο Κωστής Δερμιτζάκης για την απάντηση του υπουργού Παιδείας σχετικά με το τμήμα "Εμπορίας και Διαφήμισης" του ΤΕΙ Κρήτης στην πόλη της Ιεράπετρας.  

«Εντός των προσεχών ημερών επίκειται δεύτερη συνάντηση την οποία έχω ζητήσει, με την ηγεσία του υπουργείου στην οποία θα κλιθούν να συμμετέχουν ο πρόεδρος του ΤΕΙ Κρήτης και η Επιτροπή για το ΤΕΙ. Παράλληλα έχω καταθέσει αναφορά προς τον υπουργό Παιδείας στην οποία επισυνάπτω τις επιστολές του δημάρχου Ιεράπετρας και του προέδρου του ΤΕΙ Κρήτης οι οποίοι συνηγορούν και ενισχύουν το αίτημα μας.

Η προσπάθεια μας εντάσσεται στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό Λασιθίου ώστε όλες οι πόλεις να συμμετέχουν στο νέο σχεδιασμό και πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε».

Σχόλια