Ειδήσεις

Σε Καβάλα και Ξάνθη, ο τομεάρχης Υποδομών της Ν.Δ.

Συνεχίζει τις επισκέψεις και τις συναντήσεις με φορείς και κομματικά στελέχη σε Ξάνθη και Κομοτηνή, σήμερα Πέμπτη, 7 Μαΐου, ο τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας - βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, οποίος ολοκληρώνει τη διήμερη περιοδεία του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης επισκέφθηκε το πρωί τον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας, όπου ξεναγήθηκε στα λιμάνια από τον πρόεδρο του Οργανισμού κ. Χρήστο Ηλιάδη και ενημερώθηκε για τα σε εξέλιξη έργα στον εμπορικό λιμένα "Φίλιππος Β'" και στον Επιβατικό - Τουριστικό Λιμένα "Απόστολος Παύλος", καθώς και για τον προγραμματισμό των έργων άμεσης προτεραιότητας.

Στη συνέχεια ο τομεάρχης Υποδομών της Ν.Δ. συμμετείχε σε σύσκεψη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με το βουλευτή Καβάλας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνο Αντωνιάδη και το στέλεχος του Τομέα Υποδομών κ. Τάκη Γώγο για τον προγραμματισμό της Περιφέρειας σε συγκοινωνιακές και όχι μόνο υποδομές.

Πιο συγκεκριμένα έγινε αναφορά σε έργα όπως ο εμπορευματικός σταθμός αεροδρομίου Μ. Αλέξανδρος, η σύνδεση Καβάλας-Δράμας, η βελτίωση-διαπλάτυνση της 10ης Επαρχ. Οδού στο τμήμα Ν. Πέραμος -Εγνατία Οδός, η σύνδεση της Εγνατίας Οδού με το αεροδρόμιο Μ. Αλέξανδρος και τον λιμένα Κεραμωτής, η βελτίωση τμήματος της Επαρχ. Οδού 17 (Θεολόγος-Κοίνηρα) στην Θάσο, η παράκαμψη οικισμών στην Θάσο για άρση της επικινδυνότητας και κυκλοφοριακής συμφόρησης και η κατασκευή ημικόμβου Εγνατίας οδού στην περιοχή του Οφρυνίου.

Σχόλια