Ειδήσεις

Νέα διάνοιξη και ασφαλτόστρωση δρόμου στην Αμμουδάρα

Τις εργασίες μιας ακόμα διάνοιξης και ασφαλτόστρωσης δρόμου στην Αμμουδάρα επιθεώρησε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Πρόκειται για το τμήμα που συνδέει την Α. Παπανδρέου με τη Δυτική Περιμετρική στο ύψος του Carrefour, μήκους 300 μ. και πλάτους 8 μ. περίπου, η οποία πραγματοποιείται από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, «μια ακόμα σημαντική διάνοιξη στην Αμμουδάρα ολοκληρώνεται. Αποσυμφορίζεται έτσι ακόμα περισσότερο μια περιοχή από την οποία διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας, αλλά και ξένοι τουρίστες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ παράλληλα αναβαθμίζονται οι συνθήκες πολιτικής προστασίας της Αμμουδάρας. Ταυτόχρονα, βελτιώνεται αισθητικά, περιβαλλοντικά αλλά και λειτουργικά η ανατολική πύλη εισόδου του δήμου μας, κάνοντας την πρόσβαση πιο άνετη για κάθε επισκέπτη.

Και αυτό το έργο, το οποίο εκτελείται από ίδιους πόρους του Δήμου, από χρήματα δηλαδή που με κόπο καταβάλλουν οι συμπολίτες στο δημοτικό ταμείο, αποτελεί μια ακόμα απόδειξη ότι ως δημοτική Αρχή διαχειριζόμαστε με τον ιδανικότερο τρόπο τους οικονομικούς μας πόρους. Μέσα σε εξαιρετικά δύσκολους οικονομικά καιρούς, ο Δήμος Μαλεβιζίου όχι μόνο δε σταματά, αλλά συνεχίζει τις προσπάθειες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των υποδομών του, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών.

Θα ήθελα κλείνοντας να συγχαρώ τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας που και σε αυτό το έργο έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πέτυχαν ένα άριστο αποτέλεσμα».

Σχόλια