Ειδήσεις

Κάλεσμα ΟΕΒΕΝΗ στον "Ανοιχτό αγώνα ποδηλασίας" στο Τυμπάκι

Στον "Ανοιχτό αγώνα ποδηλασίας" που θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο Τυμπακίου το ερχόμενο Σάββατο, με ώρα έναρξης στη 1 το μεσημέρι, καλεί τους πολίτες να πάρουν μέρος η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Νομού Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ), που συμμετέχει στο forum "Οδηγούμε με ασφάλεια".

Όπως αναφέρει, «η τρίτη Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, από τις 4 έως τις 10 Μαΐου 2015, είναι αφιερωμένη στα παιδιά και την οδική ασφάλεια κατά την μετακίνηση των παιδιών.

Η ΟΕΒΕΝΗ ως φορέας που συμμετέχει στο forum "Οδηγούμε με ασφάλεια" στηρίζει το μήνυμα της ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων και προσκαλεί τους πολίτες του Ηρακλείου και της Μεσαράς να συμμετάσχουν στον ανοικτό αγώνα ποδηλασίας ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου το Σάββατο 9 Μαΐου, στο αεροδρόμιο Τυμπακίου, στη 1 το μεσημέρι.

Οφείλουμε να στείλουμε όλοι μαζί το πιο ηχηρό μήνυμα για ασφαλή οδηγική συμπεριφορά και ασφαλή μεταφορά και μετακίνηση των παιδιών στα οδικά δίκτυα», υπογραμμίζει η ΟΕΒΕΝΗ.

Η δράση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Παγκόσμιας Ποδηλατικής Ομοσπονδίας, της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Φαιστού, του Συλλόγου Γονέων και Φίλων ΑμΕΑ Ν. Κρήτης "Το Μέλλον", του Αθλητικού Σωματείου ΑμΕΑ "Τάλως", του Forum "Οδηγούμε με ασφάλεια", και με την ιδιαίτερη υποστήριξη των Πολιτιστικών Συλλόγων Τυμπακίου, Πιτσιδίων, Ματάλων, Γαλιάς, του Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου κ.ά.

Σχόλια