Ειδήσεις

Με επιτυχία η εκδήλωση του Θεμελίου για τη διαχείριση άγχους

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 2 Μαΐου η εκδήλωση για τη "Διαχείριση του άγχους στις πανελλήνιες εξετάσεις" με βασικούς ομιλητές τον ψυχολόγο κ. Καργάκη και τη διατροφολόγο κ. Κουρούπη σε συνεργασία με το φροντιστήριο "Θεμέλιο".

Η διεύθυνση του φροντιστηρίου, συναισθανόμενη το ειδικό βάρος που κατέχει ο ψυχολογικός-διατροφικός τομέας την περίοδο των εξετάσεων, προσκάλεσε τον κ. Καργάκη και την κ. Κουρούπη για να δώσουν τις δικές τους χρήσιμες συμβουλές. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αυτό του φροντιστηρίου "Θεμέλιο" και κατέκλυσε την αίθουσα στην παλιά λαχαναγορά.

Οι παριστάμενοι, γονείς - μαθητές- καθηγητές, έθεσαν τα ερωτήματά τους, στα οποία και απάντησαν οι παραπάνω ειδικοί. Ερωτήματα, τα οποία απέδειξαν τη χρησιμότητα της εκδήλωσης, καθώς η πίεση που ασκείται στους μαθητές παρουσιάστηκε μέσα από το πλήθος των προβληματισμών τους.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση του φροντιστηρίου, «οι προβληματισμοί αυτοί δημιουργούν την ηθική υποχρέωση στο φροντιστήριο "Θεμέλιο" να επαναλάβει την επιτυχημένη αυτή εκδήλωση και τα επόμενα χρόνια, για να μπορούν οι μαθητές να βρίσκουν αρωγούς στο αγώνα που δίνουν. Η διεύθυνση θεωρεί επιβεβλημένη την ανάγκη να ευχαριστήσει και το Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση της αίθουσας».

Σχόλια