Ειδήσεις

Στην Κρήτη ο Χ. Θεοχάρης με αφορμή την "Ημέρα της Ευρώπης"

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται το ερχόμενο Σάββατο 9 Μαΐου το μέλος της Κ.Ο. και βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης, όπου στις 12 το μεσημέρι στο "Παγοποιείο" (πλατεία Αγίου Τίτου), μαζί με το βουλευτή Ηρακλείου του κόμματος Σπύρο Δανέλλη, θα πραγματοποιήσουν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με ενεργούς πολίτες, «τους εκπροσώπους της πραγματικής Ελλάδας», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ποταμιού.

«Με αυτό τον τρόπο και με παράλληλες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα το Ποτάμι τιμά την Ημέρα της Ευρώπης. Όχι με ξύλινα λόγια, ούτε με βαρετές τελετές, αλλά με συζήτηση με τους ενεργούς πολίτες, με τους εκπροσώπους της πραγματικής Ελλάδας», τονίζουν στην ανακοίνωση τα μέλη του κινήματος.

«Τολμάμε να χαράξουμε πορεία διότι εμείς γνωρίζουμε τι δεν πάει καλά στη χώρα μας. Συγκρουόμαστε με την παραδοσιακή Δεξιά και την ιδεοληπτική Αριστερά διότι ήρθε η ώρα να αφήσουμε τα εύκολα λόγια και να κάνουμε τομές.

Χτίζουμε ένα νέο κόμμα χωρίς δεσμεύσεις, εξαρτήσεις και αγκυλώσεις. Από κάτω προς τα πάνω κι όχι από τα σαλόνια ή τις συντεχνίες.

Μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή, μαζί με τις προοδευτικές δυνάμεις της Ευρώπης και της Ελλάδας. Διότι είμαστε η πραγματική πλειοψηφία».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί από το κίνημα, ο κ. Θεοχάρης θα αφιχθεί στο Ηράκλειο στις 10:50 και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, όπου θα ενημερωθεί από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο κ. Γιάννη Μπρα.

Θα ακολουθήσει, στις 12 μ., η ανοιχτή συζήτηση με πολίτες, φίλους και εθελοντές του Ηρακλείου στο "Παγοποιείο" και πιθανόν δηλώσεις εκ μέρους των κ. Θεοχάρη και Δανέλλη, ενώ μετά το μεσημέρι οι δυο τους θα αναχωρήσουν για Ρέθυμνο, όπου θα υπάρξει και εκεί ομιλία-συζήτηση με εθελοντές-πολίτες και φορείς, η οποία θα λάβει χώρα στις 7 το απόγευμα σε αίθουσα 60 ατόμων του ξενοδοχείου "JASON".

Την Κυριακή 10/5, οι βουλευτές του Ποταμιού θα αναχωρήσουν για Χανιά, όπου στις 11:30 θα έχουν συνάντηση με τον πρόεδρο και τη διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Κρήτης αλλά και συνομιλία με οικονομολόγους και λογιστές.

Εν συνεχεία στις 12:30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση στο ενετικό λιμάνι των Χανίων (στο Brew House, 1ος όροφος, δίπλα στο ΚΑΜ).

Σημειώνεται ότι στις συναντήσεις και συζητήσεις στα Χανιά το "παρών" θα δώσει και ο σκηνοθέτης-παραγωγός και αρθρογράφος για ζητήματα Ευρωζώνης Γιάννης Κουτσομύτης.

Τέλος, ο κ. Θεοχάρης θα αναχωρήσει από την Κρήτη με προορισμό την Αθήνα στις 18:05.

Σχόλια