default-image

Στη Μύκονο αναμένονται οι πιο σέξι "άγγελοι" της "Victoria’s Secret"

Life
Στη Μύκονο αναμένονται οι πιο σέξι "άγγελοι" της "Victoria’s Secret"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαρτιέρες, φτερά και πούπουλα ετοιμάζεται να γεμίσει σήμερα η Μύκονος, καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες του star.gr, δύο από τα πιο γνωστά μοντέλα της «Victoria's Secret» θα καταφτάσουν στο νησί, για τα εγκαίνια του καταστήματος της εταιρείας!

Η παγκοσμίου φήμης εταιρεία εσωρούχων «προσγειώθηκε» στα Ματογιάννια, με το κατάστημά της να στεγάζεται στον χώρο του πρώην bar «Άγκυρα», με φόντο το παλιό λιμάνι της Μυκόνου.

Οι εργασίες για το στήσιμο του καταστήματος άρχισαν πριν από περίπου τρεις μήνες, ενώ, όπως είπαν στο star.gr άνθρωποι που είδαν τον χώρο από κοντά, επικρατούν το μαύρο χρώμα και οι μίνιμαλ, μοντέρνες, διακοσμητικές γραμμές.

Το «ζουμί», ωστόσο, είναι αλλού: αν και οι λεπτομέρειες του event κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό, πηγή αποκάλυψε στο star.gr πως θα έχει «άρωμα» από τα σόου - υπερπαραγωγή στα οποία μας έχει συνηθίσει η «Victoria's Secret», καθώς αναμένεται να είναι παρούσες η Αλεσάντρα Αμπρόζιο και η Άνα Μπεατρίς Μπάρος!

Αν οι πληροφορίες επαληθευτούν, οι δύο Βραζιλιάνες καλλονές θα κάνουν τα σοκάκια να «στενάξουν», αν και αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά τους στο νησί: το Καλοκαίρι του 2013, Αλεσάντρα και Άνα επέλεξαν την Μύκονο για τις διακοπές τους.

Πηγή: star.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News