default-image

Κλαμπ κινδυνεύει με λουκέτο γιατί σέρβιρε ποτά σε ανήλικους

Κρήτη
Κλαμπ κινδυνεύει με λουκέτο γιατί σέρβιρε ποτά σε ανήλικους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, που θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Δευτέρας, παραπέμπει - για τη λήψη οριστικής απόφασης - η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής το θέμα της οριστικής ανάκλησης άδειας ενός από τα πλέον δημοφιλή νυχτερινά κλαμπ της παλιάς πόλης των Χανίων, καθώς, μετά από ελέγχους από τις αρμόδιες υπηρεσίες, διαπιστώθηκε ότι έχει σερβίρει, κατ' επανάληψη, αλκοόλ σε ανηλίκους.

«Το θέμα είναι σοβαρό, διότι αφορά την κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικους. Υπάρχει έκθεση της Αστυνομίας, η οποία έχει αποσταλεί στο αρμόδιο τμήμα αδειοδοτήσεων του Δήμου Χανίων», τόνισε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, αντιδήμαρχος Χανίων, Γιώργος Φραγγεδάκης.

Το συγκεκριμένο κλαμπ είναι υπότροπο, καθώς είχε κλείσει για 20 μέρες στη διάρκεια του χειμώνα, επειδή, όπως είχε διαπιστωθεί μετά από ελέγχους, είχε σερβίρει αλκοόλ σε 6 ανήλικους. Σε επόμενο έλεγχο, μετά το άνοιγμά του, διαπιστώθηκε ότι και πάλι είχε σερβίρει αλκοόλ σε μεγάλο αριθμό ανηλίκων, που οι πληροφορίες τους αναφέρουν στους 38. Με βάση τα ισχύοντα και αν δεν υπάρξει κάποια εντυπωσιακή εξέλιξη, το συγκεκριμένο μαγαζί βάζει οριστικά "λουκέτο".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News